torsdag 7 maj 2015

Så kan det bli!

Åkte till jobbet i morse. Ringde vårdcentralen o sen ringde de upp mig strax innan kl 9. Fick tid hos en läkare redan kl 13. Så gick o pratade me chefen o förklarade läget. Han förstod, såg på mig hur ont jag hade. Han räknade me att jag skulle bli sjukskriven o sa att vill inte läkaren det skulle jag säga åt h*n o ringa min arbetsgivare! Sen rullade fm på. Vid 12.20 rullade jag mot stan. Jag skulle ju ta me mig Isolde o Isadora men det löste sig så Kriss skulle skjutsa hem dom hit till strax innan 14.30... Läkaren va väl både bra o lite sämre. Frågade om jag VERKLIGEN behövde sjukskrivas?! Tur man stod på sig. Vart två veckors sjukskrivning så skulle vi höras. Jag ska även röntgas på mån. Troligtvis visar det inget annat än att revbenen sitter lite snett. O det vet vi ju... Tror problemet är mjukdelar o muskler, allt runtomkring. Men ändå bra o ha gjort det. Han tyckte även att jag skulle träffa en annan sjukgymn, där såklart, men att det kan va bra me ett till utlåtande. O det tycker jag låter bra. Måste nog göra nå annat, en annan plan. Kunde få en tid redan i morrn kl 9.45, men ska ju till banken kl 10 så det sket sig ju. Typiskt!!! Fick nu tid på tid ist. Det togs även blodprover för o utesluta nå sånt. O så ska vi gå vidare me spec läkare om så behövs. Känns skönt att bollen äntligen är i rullning! Så ja, nu blir det alltså sjukskrivning i två veckor. Jag har så ont så ont nu, o så måste jag vänta tills på tis :( Men men! Hämtade barnen direkt efter, hann innan mellis, o så hem o så kom Isadora o Isolde o de fick mellis :) Sedan lektes det på för fulla muggar!! Jag fixade middag, pannkakor såklart ;) De åkte hem vid halv sex. Tim va så trött såååå!!! Så vi mös lite, de åt en kvälls macka, o medan Patrik nattade dom gick jag till Willys o handlade frulle till i morrn. När jag kom hem pussade jag barnen godnatt. Har sedan ätit, hann ju inte det tidigare! Haha! O igår hade jag ju tagit fram fisk ur frysen för jag skulle göra taco fisk, men orkade verkligen inte igår. Så det har jag precis fixat o slängt in i ugnen... Lika bra o få det gjort, vill inte slänga fisken för att jag inte orkade idag heller :/ Men nu står den i ugnen. Jag ska ta mig en dusch o sen blir det tv kväll me mannen :) Phu, vilken dag det vart...
Slänger me en teckning från Ida....

Hon frågade hur man skrev namnen o jag sa varje bokstav medan hon skrev. Helt otroligt vad hon kan! Hon skrev sen även Kriss o Cassi under :)

I morrn är det som sagt bankmöte. Mest knyta ihop lite lån o fixa me räntor o så ;) Barnens gammelfarmor o gammelfarfar är så snälla o kommer o passar barnen medan :) Får sen sedan se vad vi gör på em. Blir nog en rätt lugn dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar