söndag 11 januari 2015

Uppladdning

Ok, vilken dag detta vart. Fullt ös är en underdrift. Efter Tims vila körde vi gärnet här hemma. Jag rev ut förrådet o in me julkartongerna o in me allt igen, så att det faktiskt går att gå in där. 
Sen har det tvättats o tvättats o tvättats. En maskin kvar sen är vi i kapp! Plockade fint i typ två timmar, dammsög, fixade middag (Patrik o Ida åt tacos som va kvar från igår. Tim ville inte ha det så han fick köttbullar o makaroner) medan de åt gick jag ut o sopade fram bilen o skottade runt den. Sen har kvällen rullat på med de vanliga kvälls bestyren.... Nu har vi ett fint o välstädat hem inför kommande vecka, men jag har fått betala för't. Ont så in i h-vetet!!!! Troligtvis ett revben. Återstår o se i morrn när jag vaknar hur det känns. Aja, jag behöver inte tänka på o städa förren på fre ;) Bara plocka o hålla efter! 
Kör igång denna vecka med att mannen åker bort på kick off. Åker i morrn bitti o kommer hem på tis kväll. Jag o barnen blir alltså ensamma o jag ska sköta lämning o hämtning två dagar. Matlagning, hemmet mm. Men hey! Det klarar jag prima! ;) jag skulle klara det längre än så om det krävdes. Men allt är ju så mkt trevligare me mannen hemma såklart! :)
I morrn lämnar jag barnen kl 8.20. Jobbar sedan till 17. Som tur va har jag snälla föräldrar som hämtar barnen åt mig :) så när jag kommer hem där vid 17.45 så är dom hör hemma o mamma o pappa har gett dom middag. Jag hinner mysa o gosa massor me dom typ en timme innan de ska i säng! På tis sen måste jag lämna dom strax efter halv åtta. Vanligtvis kommer de lämnas till kl 7.15 sen men då jag ska va hos sjukgymn kl 8 så kan jag lämna dom lite senare. O hämtningen blir inga problem då jag slutar 14.30 så :) Då får vi en hel em o myyyysa!!! Har vi tur hinner mannen hem till middagen. Men det tror jag inte då han ska ta tåg he från Stockholm... Men håller tummarna att han hinner pussa på barnen innan de somnar :)
Men men! Ni får en uppdatering ;)
Nu ska jag läsa min bok. Har längtat sen jag läste sist!!!! Tänkte oxå försöka va i säng senast kl 22.30. Wish me luck! ;)

Ljusen är såklart tända.... :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar