torsdag 8 januari 2015

Hemma!

Phu! Vilken dag!!! Började me att kl ringde 7.30, som tur va va barnen på väg o vakna då ändå. Gick upp o fixade iordning mig då jag såg HEMSK ut!!!

Röda o svullna ögon!! Haha! Blir så efter en knapp vecka i Sälen me dålig sömn :P

Sen vart det fullt ös!!! Lämna tillbaka skidutrustning, packa bilen o städa! Kl 9.45 checkade vi ut. Yes! Vi hann innan kl 10 ;) Rullade hemåt....

Kändes tungt o åka där ifrån....


Bergen en bit bort...

Vi har verkligen haft en toppen vecka!! Trist att Ida vart lite dålig men det va två mornar, dagarna höll hon igång! Jag älskade o va där o vi vill alla tillbaka!!! Patrik trivdes o barnen likaså! :)

Vi stannade för en lunch paus o för en kisspaus där ingen kunde kissa då det luktade FAN om toaletterna (väg toaletter) det luktade direkt när vi hoppade ur bilen. Ida grät när hon satt på toan för det luktade så illa, jag o Patrik hulkade oss av stanken o skrattade så vi kiknade! Det vart till o åka vidare. Vi alla klarade oss tills vi kom hem ;)
Väl hemma gjorde jag ett ryck direkt o packade upp ALLT! Startade en maskin tvätt o hann även me en andra maskin. Barnen fick middag o jag har varit iväg o tankat, handlat o hämtat mat till mig o Patrik. Wook från Thanatchas kök. Sååååå gott!!!! O jag är så glad att de flyttat till stan (de låg i Rasbo förut o jag trodde de stängt igen. Men icke!) Nu ska barnen snart läggas o jag ska ta mig en dusch. I kväll blir det movie time. Sagan om de två tornen. O så lite gotti! 
Jag måste även tala om att jag har slut på surf på min mobil :(( Så kanske inte blir så många inlägg om dagen nu, men hemma har jag ju wi-fi så här hemma kan jag surfa massor ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar