torsdag 29 januari 2015

I'm trying....

Är som sagt nere i en svacka. Igår va jag i botten. Grät i två timmar sent igår kväll. Röda svullna ögon! Men vet ni, jag behövde nog det! Efter att ha haft ett långt samtal me mannen o ett ännu längre me mamma (så sjukt glad att jag har dom!!) så kändes det faktiskt bättre! Jag har ju redan börjat ta tag i mitt liv, men ska göra lite mer. Jag kämpar på!! Finns ju bara en väg nu o det är upp ;)

Resten av denna dag då. Tim sov efter lunchen, medan han sov lekte ja o Ida, hon hade satt upp en liten madrass vid våran dörr o hade teater för mig. Gullunge!! De är båda inne i en fas där tvn inte är så intressant längre. Det är full fart från morgon till kväll! Ida tittar inte ens när Tim vilar utan leker antingen nåt el så spelar vi spel o bygger pussel :) Blir ju dock inte mkt till vila för en annan :P 
Men iaf. När han hade vaknat åt vi mellis o sen åkte vi o handlade. Det gick rätt bra, inget jag föredrar o göra när ja har båda barnen me dock :/ hehe! Nu va det ju inte så mkt så vi va klara på 30-40 min. Skönt! Kom hem o sedan rullade resten av em på! Idag vart det latmiddag :P Ida har länge velat ha kyckling klubbor. Så vi köpte små sånna till dom när vi va o handlade. Sj tycker jag sånna är skit äckliga!!! Yack!!! Haha! Ni har säkert märkt att jag är väldigt petig när det gäller mat ;) Så jag värmde på dom, o strips i ugnen (oförskämt smidigt!) o så gjorde jag en pastasallad till mig sj ;)

Stekte på några skivor halloumi till oxå ;)

Vet inte vad det är men har haft sååå svårt o äta idag :( Åt tre knäckemackor till lunch, näringsrikt va?! :/ O av denna sallad fick jag i mig typ 1/4 av.... Törstig är jag dock! Haha! Brukar kunna ha sånna här perioder ibland, inge märkvärdigt ;)
Efter middagen idag spelade vi golf inne o röjde gärnet :P Jag känner mig heeeelt slut!!! Som sagt, märks att jag inte är helt hundra! Blir en lugn tv kväll i kväll. I morrn fm blir det endast lek o mys me kidsen, inne o ut en sväng lär vi oxå ta oss...

Tror barnen längtar efter sol... Solbrillor på trots noll sol!! :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar