torsdag 1 januari 2015

Efter Sälen så kör vi!!

Dagen har rullat på idag. Vi tog oss en promenad o gick förbi affären. När vi kom hem fixades middag. Fläskkotletter, pommes chouteu, tzatziki o sallad. Gott! Efter det klippte/rakade Patrik Tim medan jag tog hand om disken. Efter det va det jag som rakade Patrik. Så nu är de så fina sååå i håret :)
Nu läser Patrik saga för dom o jag förbereder för våran låååånga film kväll....

3 tim o 20 min lång film väntar, me fruktsallad o vanilj visp!

Vi har ju sett alla tre Hobbit filmerna så nu är det dax o plöja igenom dessa ;) Sen får det nog dröja läääänge innan vi ser dessa igen, kan dom ju utan o innan :P Det börjar kännas att man har varit uppe sent många kvällarna nu, o i kväll lär det ju bli lika. Men man vill ju passa på när man är ledig o kan! ;)
Efter Sälen är det nya tag me gotti här hemma. Då är det SKÄRPNING på höööög nivå!! Men just nu skiter jag i det! :/

2 kommentarer:

  1. Å älskar sagan om ringen filmerna! Men Emil hatar dom :( Ske se om jag kan få ihop det nåndag så ska jag titta igenom dom också! Det var flera år sen sist jag såg dom.
    Och jag bara måste se den sista Hobbit filmen!!! :O

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va synd att han inte gillar dom 😔 O de är ju så långa så det är ju lite kul me sällis när man tittar på dom ☺️ Det va två år sedan vi såg Sagan om ringen trilogin. Har haft som "tradition" o titta vid jul varje år, men förra året bestämde vi oss för o skippa det o köra alla 6 filmerna denna jul ist 😉 Känns trist nu bara att det verkligen är helt slut me dom filmerna nu 😔

      Radera