torsdag 1 januari 2015

1 januari 2015

Känns konstigt o skriva så :P Blir ett sent inlägg då jag måste varva ner lite, trots att jag är super trött!
Vi kom iväg lite senare än vi tänkt till Kriss o dom, men Tim bara sov på! Men vid 14.40 vart vi tvugna att väcka honom, då hade han sovit i 1.5 timme. Jag fixade iordning mig o vid kvart i fyra rullade vi ut till stavby! Där fixade vi tillsammans iordning middagen som bestod av oxfilé, fläskfilé till mig, Ida i Tim, potatisgratäng, kantarellsås o sallad! Mums så gott!! Efter allt va undanröj så väntade vi en liten stund o sedan körde vi på efterrätt, som verkligen va tänkt på barnen! Glass, maränger, marshmallows, chokladpuffar, strössel, banan o chokladsås!!!

Inget fancy men ack så gott!!!!

Barnen lekte verkligen jätte bra ihop! Även Tim fick va me Isadora o Ida o de lekte långa stunder uppe på Isadoras r, vilket gjorde att det hanns me en hel del gos me Isolde, o vi vuxna hann snacka lite :) Kvällen rullade på me lek o bus o film tittande! O vet ni, Ida o Tim höll sig båda vakna ända till tolvslaget!! :O Gissa om jag är imponerad!! Som de kämpade alltså. Är förvånad att de orkade! Så strax innan tolv gick vi ut (Cassi stannade inne if Isolde skulle vakna) o så började vi fyra av raketer. Men Ida gillade det inte alls (fast det gjorde hon när vi va ner på stan 1a advent) hon vart jätte ledsen så hon fick gå in till Cassi. Jag stannade me Isadora o Tim medan killarna skötte raketerna ;) Direkt efter satte vi in barnen i bilen o rullade hemåt, jag va sååå trött o det va bättre de fick somna på vägen hem än att de skulle somna där o så skulle vi klä på dom o in me dom i bilen för att sedan ta ut dom osv. Tim somna på engång medan Ida höll låda typ 5 min sen slockna hon me! När vi kom hem bar Patrik in Ida o jag Tim. Jisses va slut jag vart!!! Men nu tänker jag soooova!!! Får se när barnen vaknar i morrn. Antingen som vanligt vid 7-7.30 el så sover dom längre, jag hoppas på det sist nämnda såklart ;) Men bara för att de va uppe länge är det ingen garanti för att de sover länge, kan tom bli tvärtom ibland, att de vaknar äääännu tidigare... Det återsåg o se!
Gott Nytt År på Er alla....

Jag ser full ut på ögonen, hahaha! Men som ni förstår så vart det ett nyketer nyårs firande för mig. Men det för mig inte ett dugg! Har liksom kommit ifrån det där lite grann ;)

Godnatt på Er o hoppas erat nya år blir fantastiskt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar