torsdag 29 januari 2015

En lugn dag...

Idag ska jag bara va, tvätta några maskiner såklart, men inget annat! Bara va o leka o mysa med barnen! Jag är fortfarande hostig o snuvig o känner av astman nästan hela tiden. Inte ork till mkt. Tog nog ut mig lite igår oxå... Jag mår lite illa, men tror det är psykiskt. 
Idag hade jag först tänkt att vi skulle åkt o handlat. Men mamma ringde o frågade om hon fick gå ut me barnen. Vilket jag inte tacka nej till! Piss väder ute o inte det minsta lust till o gå ut. Just nu är det uppehåll men det är halt o blaskigt ute... Barnen har iaf kul me vatten o hinkar o spadar. O mormor som leker med dom ;) Jag hade tänkt gå ut jag me, men gör nog bäst i o hålla mig inne...
Får se om vi tar handlingen i em när Tim har sovit. El om vi tar oss iväg i morrn fm. Är bara några få saker men sånt som behövs hem till helgen. 
Jag fick ställa in morgondagens play date. Känns skit trist!!! Men dels känns det inge bra o åka o sitta där täppt i näsan o hosta (vill verkligen INTE riskera o smitta mer nån, vuxna som barn...) o dels skulle jag nog inte orka.... Blir så ledsen på detta skit!! Vill bli frisk NU!!!
I morrn ska ju barnen till farmor deras oxå, vid halv fyra. Då får det bli en lugn em o kväll me mannen o en skön sovmorgon på lör. Ska hämta dom vid tolv på lör. Får se om vi hittar på nå skoj med som då, beroende på hur jag mår o vad jag orkar....

Bus fian hade gjort koja under Patriks databord igår ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar