söndag 18 januari 2015

Lek, pyssel o promenad

Det är väl vad dagen hittills bestått av! Tim byggde pussel o jag satt me....

Är imponerad av honom då det inte va alltför länge sedan han inte hade ro o bygga pussel, o isf på sin höjd knopp pussel el 6 bitar. Men nu tar han sj ett pussel o sätter sig :)

Sen har barnen lekt med dockskåpet....

:)

Byggt koja mm :) De har lekt jätte bra ihop idag. Det är så himla kul när de gör det! <3 Nu är det dock lite sisådär, Tim har inte sovit då han vaknade så sent (vill få i säng dom i tid i kväll) o Ida verkar lite trött hon me... De är lite snoriga, men inte så farligt. Inte så att jag tycker att de behöver va hemma i morrn iaf. Så får va ta dag för dag!
Vi tog även o satte barnen i varsin vagn o gick en promenad = vi fick röra på oss o barnen fick luft! :) Inge roligt leka ute väder då det bara är blött o halt :( Vi kom hem för en liten stund sedan o åt lite mellis. Nu har barnen tagit lite frukt o satt sig o kollat på tv, blir deras vila idag... Men de verkar inte riktigt ha ro o va stilla ;) Jag känner mig lite trött o matt o skulle gärna vila en stund. Får se hur det går med det. Saker ska ju förberedas inför veckan. I morrn hämtar ju Patrik barnen då jag jobbar till kl 17. Tanken är att jag ska åka direkt o träna när jag åker från jobbet. Får se hur det går. Vill så gärna träffa barnen innan de lägger sig. Samtidigt måste jag ta det lugnt o inte stressa när jag tränar. Tycker alltid det är jobbigt om jag inte hinner träffa dom innan de lägger sig. O andra sidan får vi ju äta frukost ihop i morrn bitti :)

Nej nu ska jag sluta pladdra. Dax o fixa lite här hemma, el vila ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar