onsdag 21 januari 2015

I did it!!

Precis gått en 40 min promenad fast det är MÖRKT! Ledsnade o tog mig ut ändå, i lagom takt. Runt i området mellan husen :P Tog en sväng förbi Willys o inhandlade till morgondagens middag som blir en super god (hoppas jag, på jobbet va den god iaf!) fisksoppa!!! Mannen är inget fan av soppor, men han får för sjutton lära sig att det inte varje dag kan vara sånt som faller en i smaken ;) Så som man lär barnen! :P
Va iaf skönt o komma ut måste jag säga...

Äääälskar mina hörlurar alltså!!! :D


Promenad vägen, här gick det ändå o gå hyfsat, överallt annars va det på tok för halt!!!!

Inne på affären hade de marabou chokladkakor 200g för TIO, TIO!!! spänn!!! Men nej jag gick förbi! Har kommit in i ett mood där jag blockerat det helt! Suget finns, men jag låter bli!! Är rädd att utsätta mig för tillfällen där det bjuds, är nog inte redo än, el kanske... På lör när Tim fyller år har jag bestämt mig för att INTE ta nå gotti! Ska ha fruktsallad oxå så jag får snällt smaska på det ;)
Vart inte så mkt vila för mig förut då barnen, som hade lekt så himla bra i fleeera timmar helt plötsligt inte alls kom överens... Skulle ha passat på när de lekte så bra... Trötta va de men kom ändå inte till ro o ville titta på tv heller... De är nu inne i en fas då tv inte är så intressant. Vilket iof inte gör sååå mkt. Men det innebär att det är fullt ös rätt tidigt på morgnarna till lägg dax :P Hahah! Men de är ju bara för goa!!!

Nej, en dusch o kvälls mellis ( fått ord på o äta ofta o lite, så föröker me det. O mkt proteiner o fibrer, det funkar!!) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar