söndag 18 januari 2015

Söndags middag!

Ibland tar man fel på dag ni vet, att man tycker det känns som söndag så är det bara lördag. Det är inte helt fel! Men när man som jag idag tänkte att det känns som söndag fast det är lördag, för att sedan komma på att det ju faktiskt ÄR söndag, då känns det såååå mkt jobbigare!! Jag låg o försökte ta det lugnt på soffan medan mannen lagade middag. Men barnen började bli trötta så det va inte det lättaste! Men god middag fick vi!!! ;)

Fläskkotletter, potatiskroketter (el potatis bollar som ja o barnen kallar det för ;) ) sallad, stekt lök o minimajs o bea sås! Yammie!!!

Efter maten, medan mannen röjde efter middagen, plockade jag ihop o packade barnens "dagis" väskor o min väska o tog sedan ut det i bilen. Skönt o ha det där i morrn bitti. Annars skulle det bli dom tre väskorna plus deras två ryggsäckar, min handväska OCH min träningsväska. Blir lite väl mkt o bära då det är jag som får bära allt förutom ryggsäckarna ;) Men nu så, lite står klart i bilen o motorvärmaren är i kopplad = varm bil i morrn bitti! Min träningsväska står redo i hallen, bara komma ihåg kvargen som ska ner i väskan i morrn bitti! Barnens ryggsäckar är redo så fort snuttar o filtar ligget däri i morrn bitti. Barnens kläder som de ska ha ligger redo o även mina! Nu är vi nog så klara som vi kan bli för att det ska gå så smidigt som möjligt i morrn bitti o så lite stress som möjligt! 
Denna vecka inleds med två intensiva dagar. O avslutas me en intensiv helg! Iof lär hela veckan bli intensiv då det ska förberedas inför 3 års kalas på lör!! :D
Tim fick själv välja tema för sitt kalas o han valde Frost....

En favvo!! :)

Nu blir det inget kompis kalas men han längtar ändå jätte mkt!! Tänk att han blir TRE år!! Jisses!!! Camilla o Richard kommer hit oxå, vilket Tim vart jätte glad över!!! :D Nu har Tim somnat, skönt! Hoppas syster hans gör det me snart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar