lördag 3 januari 2015

Dagen har rullat på i 180 idag!

Sorry för dåligt bloggande! Vi sov som vanligt rätt länge idag. Ida till kl 8 o Tim närmare 9. Så frukost satt vi även idag o åt kl 10 :P så här kan vi inte ha det näst nästa vecka. Men det tar vi nästa helg. En vecka kvar att njuta av! Iof tror jag de kommer vakna betydligt tidigare i Sälen då det säkert kommer va ljusare i sovrummet (de har nog inga mörkläggnings rullgardiner) Men kl 8 känns som en lagom tid då backarna öppnar kl 9 ;)
Idag då. Direkt efter frukosten satte jag igång o började packa. Först barnens kläder, i deras nya fina resväskor. Sen mina kläder, sängkläder, handdukar, badkläder (det finns ju badhus :P ) o alla ytterkläder. Patrik kom upp o packade sina kläder. Det är bäst jag packar allt annat så allt kommer me ;) Han är ju inte så van o packa till o bo i en stuga :P Efter det va det städ dax. Men då barnen sprang runt som yra höns (uppspelta) så tog Patrik me sig dom ut (de behövde verkligen komma ut o röra på sig) medan jag plockade fint, dammade, vek o hängde tvätt o dammsög. Sen tog jag mig en snabb lunch i ljuset av solen....

Sååå skönt när solen skiiiiner :D

Sen drog jag iväg o tankade bilen, åkte till sportaffären XXL där jag hittade en mössa o vantar till mig (på barnavdelningen, haha) Sen for ja vidare till Gränby där jag först köpte fodrade gummistövlar (då Idas än en gång gått sönder) O sen vart det in på Kvantum för o handla till resan. När jag kom hem körde jag in bilen på gården o plockade ut det jag handlad o rensade ur o städade bilen. Nu är den i tipp topp, typ ;) Takboxen är oxå på. Så i morrn bitti kör vi in den på gården, packar in all o så ska vi va på rull senast kl 9, wish us luck! ;) Haha! Men tanken är att vi fixar frukost o så äter vi den på vägen. Annars kommer vi aldrig iväg kl 9! 
Middagen är äten, nu ska jag ta mig en dusch o sen ska barnen i säng. Kvällen spenderas me o packa klart ALLT! 

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar