onsdag 21 januari 2015

En vår tillägnad mig ;)

Den här våren ska jag satsa på mig, ta hand om mig o se till att jag får må BRA! Ingen av dom runtomkring skulle lida av det liksom ;)
Komma igång me träningen varvat me promenader, gå hos sjukgymn, köpa en foamroller så jag kan ge mig på o försöka klicka tillbaka revbenen sj (vissa kan gå)  till dietist o så är det den där tandläkaren som är ett nödvändigt ont :/ Bläää!!!
Jag har ju slutat me gotti (inte helt o för livet, men för ett tag framöver) lagt om kosten o äter fullkorns produkter, proteinrikt, mkt grönt, lagom me frukt (då det ju faktiskt innehåller fruktsocker o kan trigga sockersuget) äter var 3e-4e timme. Lagom. Ska dra ner ännu lite till på portionerna nu tänkte jag. Jag har idag köpt ett kvälls te, kanske kan få en o sova bättre?? :S

Sover ju knappt nåt. Så jäkla drygt!!

Ska oxå införskaffa handledsskydd, sån me stålplatta i som gör att jag inte kan böja in händerna mot handlederna när jag sover. Kan trycka dom nästan helt mot när jag sover o får sen knappt upp dom o har skiiiit ont!! Haft sånna skydd förut o de funkar!
Min sjukgymn tycker oxå jag ska ha en bettskena då jag biter ihop käkarna så så jag har problem me dom musklerna me :S Har en sån skena men HATAR den. Ska ta me den till tandläkaren så får vi se... Jisses va sexig jag kommer va när jag ska sova :P Hahaha!!!!
Men summa summarum, satsa på mig sj!! 

Nu ska jag dricka mitt te o läsa lite ur andra boken ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar