torsdag 16 oktober 2014

Sakta men säkert

går det åt rätt håll. Förkylningen har gett med sig, det är den envisa huvud o nackvärken som håller sig fast i ett hårt grepp...
Lämnade barnen strax innan åtta, vilket gick bra! Gick sedan o hade samtal me Tims ena fröken. Utan att gå in alltför mkt på det så har jag upplevt det rätt rörigt på hans avdelning, plus att han alldeles för ofta kommit hem med rivsår i ansiktet. Det är inte alls ok! Vi hade iaf ett väldigt bra samtal. Hon är lätt att prata med o lyssnar, resonerar o tar åt sig. Inget försvarande, vilket en pedagog inte heller ska göra, försvara. Mina känslor o upplevelser är mina. O det kan ingen säga är fel. Där i mot får dom/man (eftersom jag sj är pedagog) förklara sig o ge deras sida o deras synvinklar. Jag förklarade att syftet med samtalet oxå va att jag vill ha en rak kommunikation o dialog mellan oss för barnens bästa. O det höll hon med om. Hon skulle även se över några rutiner där det lätt blir rörigt vilket gör barnen uppspelta o stojiga. Aja, kontentan är att det känns bättre efter samtalet o vi ska ha ett till om ca 1 månad, då är det utvecklingssamtal men vi ska även ta upp det vi pratat om idag. Så det känns bra! 
När jag kom hem därifrån va jag helt slut. Vilade en stund o sedan startade jag en maskin tvätt o drog ett varv med dammsugaren. Såååå svårt o låta bli när man känner sig bättre! Men efter det vart jag helt slut igen! Åt lite lunch o sov en stund. Har tagit mig en dusch o ska strax hämta barnen. Bestämde mig för o hämta dom innan mellis. Då får de äta i lugn o ro när de kommer hem! Sen ska de båda duscas, Phu! Haha! Snälla nacke o huvud, samarbeta med mig då! Efter det tänker jag faktiskt låta dom kolla på en film el nåt, om de vill, medan jag fixar iordning mig. Vid fyra måste vi nämligen äta middag då vi ska hämta Patrik kl fem o sen vidare till syster för o gratta henne :)
Nu ska jag ladda med värktabletter :/

Färgen i mitt bleka face återkommer sakta men säkert...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar