lördag 18 oktober 2014

Förena nytta me nöje!

Barnens farmor kom o lämnade barnen strax efter kl 8. Patrik gick upp o jag slumrade vidare till strax innan 10. När jag kom upp hade Ida gått upp för o leka med Jonna! Jag o mannen käkade frulle me sällskap av Tim. Det va ovanligt lugnt runt frukost bordet ;)
När det va dax för lunch gick Patrik upp o hämtade Ida, trots att hon nästan lekt i två timmar me Jonna vart hon arg o inte ville hem! Lite käk fick de i sig. Vi satt o funderade på resten av dagen o allt vi ville göra. Insåg att det skulle bli svårt att få det o gå ihop. Därför bestämde vi oss för o slå två flugor i en smäll o bäddade ner Tim i vagnen o Ida fick ta cykeln o så gick vi en promenad! Iof vart det tre flugor i en smäll ;) Barnen (o vi) fick luft o komma ut, ja o Patrik fick våran promenad o Tim fick sin vila. Han somnade till slut! 

Mysigt ner bäddad :)


Rally Berta ;)


Man får traska på i rasande fart då hon cyklar snabbt!


Drygt 3 km vart det. Strongt jobbat av tjejen!


Fortfarande vaken...


O det gick verkligen upp o ner nästan hela tiden!


O där slocknade han....

Vi gick även förbi affären o handlade det som behövdes till dagens middag. Tacos. Det va länge sedan tyckte Ida! O ja, två veckor sedan ;)
När vi kom hem hade Tim vaknat. Vi lämnade in det vi hade handlat o jag bredde en varsin smörgås till barnen som vi tog me o de fick äta i bilen! Åkte sedan till Media Markt för o köpa film till barnen som vi lovat. Förra lördagen hade vi ju hela familjen film mys efter middagen. Så vi tänkte köra en repris på det denna helg :) Dock me en annan konstellation! 
När vi kom hem därifrån var det bad dax för barnen. Medan Patrik gjorde det förberedde jag middagen. Lägg där till att mellan vändorna vi har varit hemma har jag hunnit me tre maskiner tvätt ;) Så det har hunnits me en hel del idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar