onsdag 1 oktober 2014

Dagen innan

man ska åka bort. Hua!! Nu är det som tur va bara en natt. Vet inte om jag hade åkt annars... Strax innan kl 8 blir jag upphämtad. Sen åker vi till Västerås. Där ska vi på två studiebesök under dagen, äta middag o så ska vi till nå ställe där vi behöver badkläder. Badhus el? Ingen aning. Inte så sugen på o visa mig i bikini. Men men! Det är alltså på personalresa vi ska på om ni missat det! ;) Vi brukar åka antingen ons el tors morgon o komma hem sent på lördag kväll. Nu åker vi i morrn bitti o kommer hem fre kväll. Känns skönt! Vi ska sova på hotell. Så jag ser fram emot att förhoppningsvis få sova en hel natt o förhoppningsvis slippa vakna 5.30-6... O sen hotellfrukost... Gott!! Haha! Det är vad jag ser fram emot me resan :P På fre sen blir det planering mm. Middag vid kl 15 o sen rullar vi hemåt vid 18 tiden. Blir lagom det ;)

Ska försöka klara mig utan dessa bustroll...

<3


<3

Nu får jag ju pussa på dom i morrn bitti o sen kanske jag hinner träffa dom på fre kväll *hoppas hoppas* På lör sen ska de sova hos deras farmor. De ville de så gärna... Men åker dit me dom seeeent på em, vid middagstid så jag hinner va med dom heeela lördagen. O sen hämtar vi dom efter lunch på sön. Först ska vi ha sovmorgon o sen ska vi strosa o mysa på Mickelsmässmarknaden tillsammans mannen o jag :)

Det va helgen i korta drag. Ska hålla er uppdaterade så gott jag kan ;) 

Idag när jag hämtade barnen sa Tim att han hade ont i foten, o haltade lite. Han sa att han hade hoppat från en bänk i deras hall o gjort illa foten. Men sen sprang han o Ida vidare till hennes hall så jag tänkte inte så mkt mer på det. Men när vi klivet ut bilen här hemma på parkeringen börja han klaga igen o halta lite... Ringde förskolan o den fröken hade varken hört att det hade hänt nåt o det stod inget nånstans. Hon hoppas det inte va nåt o så. Han kan ha gjort illa sig men sen kanske de inte reflekterat över att han halta. Vad vet jag... Men så har det hållit på hela em o kvällen. Jag har inte påmint honom om foten men tittar man när han går haltar han lite. Har klämt, känt o vridit på foten men det säger han inget om. Han pekar dock under foten o säger att de gör ont. Han är varken svullen el blå. Får se hur natten går o hur det verkar i morrn!
Det har annars gått i ett sen vi kom hem. När barnen somnat hade ja o mannen lite mys till en serie vi följer o sen så har jag packat o förberett för i morrn. Ska alldeles strax gå o lägga mig. Tim har sovit jätte dåligt i natt o kom in redan vid kl 23 igår kväll till oss. Sen har han vaknat massor av gånger. Typ varje gång en annan somnat om, har det känts som. Man är inte van me att de vaknar så mkt så när det blir så här blir man helt slut! Va inte kul o gå upp i morse... Nej, nu börjar ja skriva massa fel så det är dax o gå o sova.

Godnatt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar