torsdag 9 oktober 2014

Mys i stugan!

Direkt efter jobbet hämtade jag upp två uppspelta busfrön! Det va fullt ös o som igår tog det lång tid för oss o ta oss ifrån förskolan... Men iväg kom vi! Hämtade upp mamma o så rullade vi hit, till Sikhjälma (tror jag det hette, haha!) det tog ca 1.5 timme. Ida va inte allt för förtjust i o åka långt. Hon har börjat tycka det är för trångt! Jag förstår henne. Men vänder henne inte förren efter nyår då vi ska åka till Sälen. Då måste hon sitta framåt vänd annars går det inte! Men då är det knappt en månad kvar tills hon fyller fyra. Skulle aldrig vända henne tidigare. Hellre brutet/brutna ben än en bruten nacke (det är livsfarligt) nacken är inte färdig utvecklad för o sitta framåt förren runt fyra. Klart de tagit till me lite marginaler men inte att man vänder flera månader innan de fyllt fyra!!

Aja, kom in på nå helt annat nu. Men vi kom iaf fram vid fem tiden. En jätte mysig stuga. Barnen lekte på inne medan vi fixade middag till dom. Jag o mamma åt sallad hon köpt me. Gott! Efter middagen va det fullt ös så vi gick ut...

Ja, o mörkt vart det...

Efter nästan en timme så gick vi in o fixade dom för kvällen. Mamma läste saga för dom o jag fixade me en äppelpaj :P Vi la dom i varsin säng o jag bredvid Tim o mamma bredvid Ida o sen tog det dom nästan en timme innan de somnade... Men när de väl sov dukade vi upp så mysigt i tv rummet me saft o äppelpaj o vaniljvisp! Mums!

Det är verkligen en mysig stuga. O lagom stor! Två små sovrum, en rätt stor hall, badrum, rymligt kök o hyfsat stort vardagsrum...

Vill verkligen ha en liten sommarstuga (som man även kan va i på vintern) Jag o barnen skulle älskar't, så ska bara övertala mannen ;)
I morrn blir det nog till o spendera dagen utomhus på fm. Får se om vi åker hem efter lunch när Tim ska sova, el efter mellis! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar