torsdag 30 april 2015

På ordination...

Fick det, efter salladslunchen, bli en cappuccino o en kondis bit...

Välbehövligt!

Samtalet i morse gick väldigt bra. Måste fundera lite till på hur mkt jag vill skriva om det här på bloggen. Men kan säga som så att det är bekräftat att jag står på kanten till o falla ner, krascha, alltså gå in i den "berömda väggen" jag är så nära man kan va. Men förhoppningsvis kan jag nu få hjälp att ta mig tillbaka o inte falla ner. Allt handlar om min inre stress o mina krav på mig sj. Skrev ju en del om detta igår. O mkt mer än det här tänker jag just nu inte ta upp. Jag är så OTROLIGT glad att jag har en så lugn o stöttande o uppmuntrande man!! <3 Vet inte vad jag hade gjort annars. 

Men nu över till nåt annat. Valborg idag ju. Vilket innebär... Stress!!  Haha, usch! Fy på mig, inte skämta sådär ;) Nej men hade tänkt förbereda en del innan barnen ska hämtas. Får se om jag hinner. Känner mig så slut så nu tänker jag vila först o främst. Barnen ska jag hämta senast kl två, så får de äta mellis hemma :) Sen hoppas jag vi kan ta det lite lugnt innan jag måste fixa me maten. Vi ska ju äta 3-rätters :)
Förrätt: Toastskagen

Varmrätt: Pressad potatis, helstekt fläskfilé i ugn me sås av grädde cantadou ost (vitlök o örter) soya, lök o soltorkade tomater, o såklart sallad!

Efterrätt: Vaniljpannacotta me färska jordgubbar till.

Barnen har inte ätit pannacotta förut, men tror de kommer gilla det :)

Vi kommer ha typ två timmar på oss sen måste vi ta oss till kasen i gamlis. Hoppas verkligen det inte tänker regna... När vi kommer hem därifrån blir det såklart sova för barnen o sen mys me mannen :) En alldeles lagom o perfekt Valborgs kväll mao! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar