fredag 3 april 2015

Medan andra goffar godis...

Nöjer jag mig med ett glas Cola zero...

Tänt ljus här o varstans i lghtn, så mysigt!! :)

Jag mår så fruktansvärt illa!!!! När jag stod i duschen kom det bara över mig. Kan bero på att jag ätit lite dåligt idag. Har ju varit full fart hela dagen... O många inlägg har det blivit, för att jag varit inne sj så mkt. Tycker det är underbart att barnen kan springa in o ut o runt här på gården utan att man måste följa efter hela tiden. De håller sig på framsidan så vi ser dom hela tiden o man kollar verkligen hela tiden! Men det är ju inte det där passandet på dom. Hade de varit mindre hade de inte kunnat va me på uteplatsen alls!

Nu är det inget mer inplanerat denna ledighet mer än påskfirandet i morrn som ska bli så kul o mysigt! :) Vi ska va där kö två o innan dess blir det nog lugna puckar. Älskar att trots att vi varit ledig två dagar redan har hela tre dagar kvar!! Sååå underbart!!!!! :D

Mannen har lagt sig i ett bad o ligger o läser, där kan han ligga lääänge! Får se om jag hittar nåt o glo på el kanske hittar nåt o läsa jag me! Väntar dock på en bok jag beställt som kommer i mitten på april. Spännande!! Detta blir nog det sista inlägget, tror ja ;)

Hörs i morrn! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar