fredag 17 april 2015

Det är illa!!

Uppdateringen här på bloggen har varit under all kritik! Ber om ursäkt. Den här veckan har gått i ett från tidig morgon till kväll! I förrgår. När jag hade tänkt blogga då somnade jag framför en serie mannen o jag följer. O igår likadant. Såååå trött!!! Inte konstigt egentligen. Har knappt hunnit sitta o ta det lugnt en stund på kvällen denna vecka.
I tis va det ju P-möte, jag hade ju en liten lucka däremellan men ist för promenad o vila (kände mig inte helt ok) så åkte jag me Ulrika hem o där låg vi i en varsin soffa o pratade tills det va dax o åka tillbaka. P-mötet gick bra. Åkte till bror m fam efter o sov. Kom dock i säng rätt sent så va bra trött i ons! 
Efter jobbet i ons hämtade jag barnen. Tim stackarn hade precis ramlat me munnen mot asfalten o skrek över hela gården o det forsade blod ut munnen på honom :( Som tur va va tänderna hela men en REJÄL fläskläpp o ett stort sår på insidan. Det satt tom skin mellan hans tänder från läppen, min lilla kille <3
Sen va det fläng hit o dit hela ons kväll. I går hämtade jag barnen efter jobbet o då ville de va ute en stund, så då va vi det tills regnet kom. När vi kom hem däckade jag på soffan av smärta! Hade såååå ont :(( Där låg jag tills jag va så illa tvungen att laga mat. Gjorde mat till barnen så när Patrik kom hem fick han sätta sig me dom o hålla de sällis. Jag la mig en stund på soffan. När de hade ätit klart duschade Patrik barnen o jag gick till Willys o handlade det nödvändiga till helgen. När jag kom hem läste jag för barnen, el rättare sagt Ida läste för mig o Tim ;)

Mina hjärtan <3

I förrgår va det Tim som läste o han började varje sida me: "Det va en härlig dag!" Huuuur gulligt som helst!! :D
Sen fixade jag nåt o äta åt mig sj o mannen o så slog vi igång en serie o ja, jag somnade IGEN! :P Därför vart det ingen mer uppdatering igår... Att ha så sjukt ont tar på energin....
Idag då. Min farmor o farfar va snälla o kom o passade barnen så jag kunde åka till sjukgymn. Som tur va hade jag inte avbokat tiden, som tur va fick jag barnvakt! Morgonen började redan kl 6 o Tim har haft en arg fm, han är så trött när han vaknar så tidigt.. Ida dukade fram frukosten redan kl 7.40 så det va bara till o snällt kliva upp då ;) Vi åt, jag bäddade o satte igång en maskin tvätt (har lite o ta igen då det inte tvättats på hela veckan) vek en tvätt o fixade iordning oss. Sen dök farmor o farfar upp o jag drog till sjukgymn. Tre revben som satt snett o tre låsningar o ryggen... Det gör ont nu, ilar lite efter så här :( Vi kom överens om att jag skulle sjukskriva mig. I två veckor. Så direkt när jag kom därifrån ringde jag chefen o tala om läget. Jag HATAR att behöva sjukskriva mig. Jag VILL ju jobba, jag vill finnas där för barnen! MEN jag har kämpat länge nu (ett halvår nästan) o det blir inte bättre. O jag vill va en glad mamma åt MINA barn oxå. Orka me min vardag. Ha livskvalité o inte behöva däcka i soffan varje dag när vi kommer hem. Man har ju så mkt man ska orka o göra utöver o jobba o just nu klarar jag inte det. Jag kommer aldrig igång me träningen eftersom revbenen hela tiden hoppar snett o då går det inte o träna, det gör för ont! O jag måste träna upp musklerna så de orkar hålla revbenen på plats. Så nu är tanken att jag åker o lämnar barnen på förskolan (de kommer gå där såklart, annars kan jag inte göra det som krävs) o sen åker jag o tränar, hem o vila o sen hämta barnen. Så kommer det va i två veckor. Hoppas det kan hjälpa nåt o att det räcker me två veckor...

I kväll är jag utbjuden på mat o bowling av mamma, pappa, Amanda, Kriss o Cassi. Fick det av dom när jag fyllde år. Men det kommer va vi tjejer( mamma, Amanda o Cassi) som ska ut. Dock får jag inte bowla nu ;((( misstänkte att sjukgymn skulle säga det. Risken är stoooor att revbenen hoppar fel igen då :(( Men ut o äta SKA vi iaf!!! :D Ska bli såååå himla kul!!!!!!!
Barnen ska sova hos deras farmor :) Ska lämna dom vid fyra. Innan dess ska vi bara mysa tillsammans o jag ska hinna me en dusch ;) Tänkte att jag skulle hinna me en power nap när jag lämnat barnen o innan jag ska fixa iordning mig oxå. Kanske ta en cider el öl o lyssna på BSB ;) Mannen ska iväg o träffa en polare i kväll. Vi för ALDRIG nåt på varsitt håll när vi har barnvakt, men i kväll blir det så :) O så en lång sovmorgon i morrn!
Nu vart det ett mega långt inlägg! Hahaha! 
Ne, forsätta mysa me kidsen nu! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar