fredag 24 april 2015

En halv mör o seg fredag...

Att tro att barnen skulle sova längre i morse för att de somnade vid halv nio kunde man ju inbilla sig. Kl 6 tyckte de att det va morgon... Snaaaark!!!
Jag har fortfarande fruktansvärt ont i musklerna o huvudet värker, inte sängliggandes som igår men inte långt ifrån... Men när man har kidsen hemma är det bara till o bita ihop! 
Efter att vi ätit frukost, bäddat o fixat oss iordning fick barnen cykla till affären...

Ida lär sig allt mer o mer o cykla på den större cykeln :)

Sen va själva handlingen lite kaos. Barnen sprang först ifrån mig, men efter jag kommit i kapp dom o haft en diskussion så höll de sig till mig. Men när jag sedan står i kön o ska betala drar de båda UT från affären!!! :O I panik sprang jag efter, efter att ha betalat. Då stod de vid sina cyklar... De fick sig en avhyvling om jag säger så! Förklarade hur farligt det är o bara springa ut sådär, me bilar o allt. Jag vart riktigt rädd!! Glad dock att de gick till cyklarna o inte sprang rakt ut på parkeringen, men ändå!!!
När vi kom hem va jag rätt slut. De lekte på uteplatsen medan jag fixade lunch. En mumsig sallad till mig o makaroner o köttfärssås till barnen (deras favvo ;) ) Sen pysslade de o hade sig vilket resulterade i att Tim hälde ut ALLA paljetter burkar (o det är måååånga) på golvet o deras bord, och alla plusplus!! Gah!!!! Sa att han fick plocka upp, resten dammsugar jag upp o det blir inga nya! De fick ihop alla plusplus o kanske drygt hälften av paljetterna, sagt o gjort så åkte dammsugaren fram o resten av paljetterna åkte in i den :P 
Jag har tagit mig en kopp kaffe o försöker pusta ut efter dagens (hittills) alla utmaningar o fighter...


Ibland är det som om de känner på sig att jag inte orkar o då testar de mig till max! O då MÅSTE jag verkligen stå på mig!! Ser fram emot våran myskväll tillsammans! Mannen kommer hem efter jobbet o äter middag me oss sen ska han iväg o träffa en kompis. Jag o barnen ska se den efterlängtade nya Tingeling filmen o mysa tillsammans! :)

Nu ska jag strax skjutsa dom till min mamma där de ska få va medan jag är hos sjukgymn o sen åker o köper Tims skor!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar