söndag 19 april 2015

Det vart för mkt för mig :(

Efter önskemål om Leos lekland från barnen o då de va upp o överallt här hemma så drog vi dit. Kom dit vid kvart i elva o åkte hem kl tre. Drygt fyra timmar va vi där... När vi skulle hem gick Ida direkt o satte på sig skor o jacka, hon va trött. Tim va oxå sååå trött men han körde me o springa iväg o inte vilja hem. Men vi fick me honom me ;) Fördelen nu me när de är där är att de springer överallt o klarar allt själva! Man behöver inte följa efter dom utan de klättrar på. Man kan ju inte sitt stilla, vill gärna hålla ögonen på dom så det blir ju en del rännandes. O åka några ringar o leka lite, det är ju kul det oxå ;) De hade hur kul som helst!!!

Tim är högt upp!


Ida trampar runt, de når båda ner till trapporna på dessa nu :)


Upp, upp....


De kom näääästan hela vägen upp, sen släppte de o åkte ner :P


"Titta på mig mamma!"




O upp upp...


En klättervägg som va lite tråkig då man inte kunde klättra så högt...


O så denna då, spindelnätet...


De har inte tagit sig upp där förut, men nu så! :D Såååå lyckliga barn! Detta gjorde de i slutet typ 5 ggr var sen orkade de inte mer... ;)


Bara att ta sig upp till första nätet är jobbigt nog, ca en meter upp...

Jag är inte orolig när de far runt runt. Deras motorik är så pass bra. Ida tar det oftast lite lugnare, Tim far runt i full fart men han klarar det! :) Han kallar sig sj för en klätterapa! Hahaha!
Vi åt lunch där o även en glasspaus ;) Trots att jag inte for runt o upp för allt tog det på mina krafter. Dels har jag ont i kroppen o dels känner jag mig inte helt hundra! Vi kom hem vid halv fyra o då kraschade jag o barnen i soffan. De va igång efter en stund men jag har precis tagit mig upp :/ Känner mig fortfarande helt slut! Patrik fixade middag till barnen o nu ska de ut en liten stund. Jag ska ta mig en dusch o sen kraschar jag nog i soffan igen... Haft en toppen dag me mina älsklingar. Men nu orkar min kropp inte mer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar