måndag 23 mars 2015

Slut!!

Föröker att inte blogga el hålla på med mobilen på dagarna me barnen. Fm rullade på. Det va mkt bråk då Tim är hängig o då inte heller har nå tålamod, o Ida har sin säng som sitt territorium o får för sig att Tim inte får vara där under helt plötslig (från att de kanske lekt där jätte bra, vilket då gör han arg) Tanken är ju att det ska va hennes krypin men det är inte lätt o få det rättvist! Så här ser det ut just nu....

Ser ut som en tornado dragit fram! Hahaha! Pallen har de ställt där nu, den ska inte stå där... O så ska det fixad under sängen med lampa, matta o några kuddar. Så kan man läsa lite där under :) Kommer nog bli riktigt mysigt o fint när det är klart!

Jag passade på o slänga in filtarna som vi har i soffan o kuddfodralen till soffkuddarna, är sugen på o köpa nya men måste fundera lite till ;) Vi byggde lite pussel o sen vart det lunch dax! Detta vart det för mig...

Fördelen när man äter på en assiett är att det ser mer ut än det är :P Fast magen känner ju skillnaden! Hahaha!

Tim va så trött när han åt så han höll på o somna. Sa själv att han va så trött! Så efter lunchen la jag honom i våran säng o la mig bredvid. Ida lekte på i deras rum. Han låg väl kanske 20 min sen sa han att han ville upp o leka! Men me tanke på hur trött han va så kände jag att han behövde sova. Annars skulle han somna i em ist. Först vart han arg men så sa jag att jag kunde sjunga vaggvisorna (som de lyssnar på på kvällen på skiva) o det ville han. När jag va inne på andra sången sov han som en stock! Hahaha! Så frågan är ju om jag sjöng så bra o rogivande ;) el bara så illa så han tyckte det va lika bra o sova! Hahaha!!
Han sov sedan i 1.5 timme! Bestämde att han fick sova så länge han ville eftersom han inte är så pigg. Medan han sov byggde Ida o jag en massa pussel o mös :) När han vaknade sen så lekte de en stund innan de åkte i badet. Vart inte så länge innan de ville upp! Käkade mellis, jag förberedde middagen o gjorde en sallad o bytte om. När mannen kom hem strax innan halv fem drog jag o tränade. Skönt o komma iväg en sväng ;) Handlade ett par saker o joinade sedan familjen hemma o åt middag. Patrik drog iväg på sin gitarr lektion efter middagen. Sen va kl rätt mkt så vi röjde, lite, i barnens rum o bytte om till pyjamaser o borstade tänder. Så kollade de klart på Bilar filmen :) Medan röjde jag i köket efter middagen o hängde en maskin tvätt till. La sedan barnen o vi läste saga. De har svårt att komma till ro i kväll hör jag... Jag ska nu hoppa in i duschen o sen fr jag se vad kvällen bjuder på ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar