onsdag 11 mars 2015

Ääääntligen!!!!

Ställde mig på vågen i morse, nu är jag brutalt ärlig o talar om min vikt, men för att ni ska förstå o hänga me är det lika bra o lägga alla kort på bordet! 
Jag vägde för några dagar sedan (o har gjort lääänge) 71.1 kg (på dietistens våg har det varit 72.2) men i morse visade den 69.8 kg!! Alltså under 70-sträcket för första gången på ap länge!!!! Kan det hända att detta kommer funka nu?! :O -1.3 kg på en vecka är helt ok ;) Nu är det 19.8 kg kvar som ska bort :/ Hehehe! Men det känns sååå bra att det händer nåt!! Även om jag hade gett mig f** på o kämpa så blir man så mkt mer motiverad när man får resultat. Ska ge gärnet nu!!!! Jag har även pratat me min dietist idag o fått ordning på det där me kalorierna så nu ska jag försöka få i mig 1400kcal om dagen (har legat lite väl lågt de senaste dagarna...) o jag räknar sj o skriver ner. Så det ska nog bli bra! Mkt planering krävs. I morrn bitti tex ska jag till tandläkaren igen (för o gjuta bettskenan) kl 7 (snaaaark!! Hahaha) men då är det ingen idé att jag äter innan. Men måste gå upp o fixa nåt som jag kan äta på väg till jobbet sen. O så ta me morötter som jag kan äta som mellis på väg hem från jobbet sen. Men börjar få rull på detta nu. INGET fusk! De närmaste tre veckorna ska jag verkligen hålla detta nu!!!! Ni kommer nog bli less på mitt tjat, men då får ni helt enkelt hoppa o läsa vissa inlägg isf ;) 
Idag bestämde jag mig för världens enklaste middag (mest för att jag glömt o ta fram kycklingen! Haha!) så det fick bli nudlar o köttbullar (en av barnens tre favvo :P ) o så en massa olika sallader :) Därför hann vi mysa o busa en massa innan jag behövde fixa middagen....

Ida ville busa framför kameran <3


Sötnöt!!!!

Medan jag sen fixade middagen tittade Tim lite på Shrek o Ida gjorde pärlhalsband o armband. Efter middagen ville Tim oxå göra det. Hör o häpna! ;) Hans starka sida är ju inte sånt som krävs att man sitter stilla, han vill va i rörelse, hela tiden ;) Så att han satt o påbörjade o gjorde ett halv armband va imponerande!! :)

Gullunge!!! <3

Läste en lång saga i kväll för dom. Även där är jag imponerad. Båda barnen har sedan de va mellan 1-1.5 år kunnat lyssnat på låååånga sagor. De älskar det o jag tycker det är så mysigt o få läsa, varje kväll läser vi för dom (o såklart på dagarna me ibland) Sen har jag tränat lite hemma, lite hemma övningar såsom plankan mm :) Blir så att när jag väl börjar träna så blir det lite som ett beroende... Men inte sjukligt iaf ;) hahaha! 

Mannen va iväg o gjorde några ärenden efter middagen o har nu kommit hem. Jag ska strax ta mig en dusch innan det blir kvällis, kvarg! Det bästa me o räkna kalorierna :)

Igår va jag ju upp till Gränby efter middagen. Hittade andra stövlar till barnen (köpte ju till Ida på skopunkten) men dessa va märket Kavat som det va halva priset på o då tog jag dom ist. O ska lämna tillbaka de andra på skopunkten o ta sandaler till Ida ist ;) Sen tränade jag, körde gärnet! Hela kroppen fick jobba på!!!

Nu-duscha! Tjao!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar