tisdag 3 mars 2015

Hur ska detta gå??!

Kan ju börja med o säga att dagen idag gått i ett o varit intensiv. Har så ont oxå o fick ett litet breakdown på jobbet. Inget barn såg så ingen fara när det gäller det! Öppningen på morgonen gick iaf bra. Åkte från jobbet vid två o hämtade barnen. Åkte sedan o lämnade dom på Patriks jobb vid tre o drog vidare till dietisten. Efter det åkte jag o hämtade barnen o sen åkte vi hem o lagade middag. Patrik kom hem o vände, hämtade sin bil han sålt (ett helvetiskt strul, men nu slipper vi skiten!) jag o barnen åt middag själva o sen fixade jag dom o läste saga. Så mysiga kvällar! Patrik kom hem strax efter kl sju. O nu funderar vi på om vi strax ska slå på Merlin. Får se vad jag orkar. Går rätt bra än så länge (me tanke på att jag gick upp kl 5.20...) men det säger väl PANG så kommer tröttheten ;)

Så till rubriken då. Va ju till dietisten. Fast jag kämpat som jag gjort har det inte hänt ett skit viktmässigt på en månad. Jag berättade för henne hur jag gjort med kost o träning. Hon sa då att min kropp gör ALLT för att inte gå ner i vikt, kroppen kan funka så, att den inte förstår sitt bästa. Men hon förstod min frustration. Jag måste se resultat NU! Hon la upp ett kost program på endast 1400 kcal!! :O Det är myyyycket mindre än jag äter nu....

Det översta är vad jag har att fördela över frukost o mellis. Det andra är lunch o middag, då väljer man. Sen har jag två avfyra me matförslag oxå. 

Nu är inte det här baserat på att jag tränar heller. Så att jag inte ska behöva känna press o träna då livet som småbarns mamma kan gå upp o ner ;) Men självklart tänker jag träna oxå! Hon sa att jag kan ta nåt liiiitet på kvällen (lägga till vid träning om jag känner att det behövs)! Hon sa även att detta är få kalorier o jag kommer känna mig trött o hungrig o verkligen behöva KÄMPA gärnet!!! Vi ska testa detta i några veckor, jag ska tillbaka om en månad. Jag ska verkligen göra mitt bästa. Min kropp behöver chockas verkar det som. I har det då inte hänt nåt dessa veckor, ja då slutar jag äta!!! Nej då, men då vet jag inte vad jag gör!!! Fördelen är att jag kan äta det vi i familjen äter. Barnen ska inte behöva se sin mamma (el pappa för den delen) äta en massa special el inte äta ditt o datt! Barn påverkas mer än man tror, tro mig! Däremot kan man förklara att man (mamma el pappa) inte mår så bra av vissa saker. Det finns ju gluten/laktos (el annat) intoleranta människor så att det finns vissa som inte kan äta det ena el det andra, det lär dom sig. Jag tror ni förstår vad jag menar ;)

Så nu får ni heja på mig, det kommer bli tufft!!! Men jag SKA F** ner 20 kg!!!!

I morrn jobbar jag som vanligt 7.30-14.30, hämta barnen o sen HEM!!!! Ska bli sååå skönt!!!! Sen får vi se om det blir träning el ej, beror på hur jag mår första dagen på 1400 kcal ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar