fredag 27 mars 2015

En morgonpigg tös!

Kl 5.25 kom Ida in till oss... Trodde då faktiskt att hon skulle somna om. Men icke! Hon skulle upp på toa efter en stund o sen höll hon låda. Men hon låg ändå kvar till strax innan halv åtta då hon gick upp o tittade på tv. Tim kom upp även han efter ett par min.

Måste visa nå smidigt som jag kom på, som säkert måååånga redan har! Hahaha

På Willys kan man få ta sånna här godis lådor. Så tog fyra st o diskade ur dom så fick barnen två var. En me trosor/kalsonger o en me strumpor. Lättare o ha koll på dom då de inte åker runt o blandas i lådan!

Jag ska fixa större lådor oxå o ha i byrålådan i hallen där alla mössor o vantar o sånt finns. Nu ligger allt huller om buller i en enda låda. Men ska fixa tre lådor o sätta däri så en blir Idas, en Tims o en min o Patriks (vi har ju inte lika mkt så vi behöver inte en varsin) Vi har oxå köpt genomskinliga lådor som vi har i skåpet i köket som har en medicin hylla, en krimskramshylla (o så lite annat) Så krimskramset har fått hamna i lådor, så mkt lättare o hitta o hålla ordning, o likaså med alla mediciner o sånt. Smidigt o ta ner en låda där allt ligger i ordning o synbart! Märks att vi jobbar på o få lite ordning o reda även i skåp o lådor här hemma ;) Men det är ju så skönt o ha det!!
Nej, fredag idag ju. UNDERBART!! Trots pissväder :( Ser fram emot en dag me min lill skrutta!!! <3
Hoppas du me får en bra fredag!!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar