måndag 17 november 2014

Vad är detta?!

Vilken jäkla höst alltså! Jag är ju sjuk/dålig heeeela tiden. Det är ALLTID nåt!
Halsen är fortfarande skit!!! Känns som om jag sväljer stenar när jag äter. O känner mig allmänt blä!!!!! O inte nog med det, idag när vi kom hem sopade jag golven o helt plötsligt får jag nåt i ögat. Ingen aning om från vad el vad det är. Men ont som f** gjorde det. Kollade spegeln, såg inget, hittade inget. Hoppade in i duschen o spolade. Fortfarande inte bra. Lagade middag....

Kassler i ugn, ris o olika tillbehör till såsom gurkstavar, majs, bananskivor o en sallad på tomat, apelsin o rödlök. Mums!!!!!!

Patrik har lyst me ficklampa o försökt kolla ögat men hittar inget. Skyndade mig iväg till Apoteket innan det stängde o köpte ögonskölj. Hem o sköljde men fortfarande inte bra... Ringde 1177 o fick prata med en (ursäkta) pantad tant. Hon fattade ju inte att jag har nåt i ögat utan bara tror att jag är irriterad o kliar i ögat. Gah!!! Försökte förklara men hon fattade ju noll!!!! Skulle iaf vänta till i morrn o är det kvar måste jag ringa läkaren.... Hoppas innerligt att det är bättre i morrn!!! Bara så störande! Känns som om det är nåt hela tiden.... Orkar fan inte!!! Vill bara va frisk o känna mig PIGG!!! 
Nu tänker jag gå o sova...
Godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar