söndag 16 november 2014

Dagen efter...

Jag är bakis! Hur ofta händer det?? ALDRIG!!!! :O o det finns en anledning till det. Fy bubblarns!! Jag mår inte illa el nåt sånt, bakis på så sätt att det känns att jag drack igår o jag är seg o trött idag! Förstår inte att jag fick i mig så mkt! Hahaha! Men såååå kul vi hade! 

För det första va det ett väldigt lyckat öppet hus. Smörgåstårtan va som vanligt yammi! O bullarna, kolakakorna o kokostoscakladdkakan va oxå gott! ;)




Mamma o pappa gick hem med barnen strax innan kl fem. Vid sju tiden va det inga barn kvar o "bara" vi "ungdomar" ;) Det vart musik o party fram till kl ett! Tyckte DÅ att musiken inte va så hög men nu i efterhand är jag lite orolig att det va liiiite för högt :/ Han ovanför oss bryr sig inte, det är isf dom vägg i vägg med oss... Som tur va har de inga barn, men ändå. Ett uns av ångest o dåligt samvete... 
Jag röjde på som jag inte gjort på över fem år igår tror ja! Herregud!! Tur det va vi som va här o man förhoppningsvis inte behöver skämmas?! MEN vad gör det iof, bestämde mig för o ha kul, släppa loss o inte tänka på morgondagen igår. För vi firade ju faktiskt att Patrik fyllt 30!!!!! :D

Vaknade halv åtta i morse, somnade senare om o sov till tio. Har nu varit uppe sedan dess. Pratat me mamma o pappa o kollat av hur barnen har det o där går det fin fint! 

Nu ska jag faktiskt sova en stund till innan vi hämtar dom. Längtar efter dom!!! 

Fina systeryster!!! <3


Snyggingar ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar