söndag 30 november 2014

Mysigt avslut på denna söndag!

Efter frukosten (tack Patrik som gick upp med barnen kl sju o lät mig få halv sova till kvart över åtta, pga huvudvärken. O en mysig advents frukost som han o barnen fixat <3 ) så lekte barnen så otroligt bra ihop, så jag klippte Patrik. Efter det dammsög jag o Patrik rengjorde badrummet. Sen efter lunch när Tim la sig så åkte jag o handlade lite. Nu är städningen o handlingen för en vecka framöver gjord! :) (nästa städ blir på fre :P ) när jag kom hem dammade vi barnens rum o de ställde upp de sista tomtarna :) Ida gick runt o fotade ALLT här hemma. Hon är duktig oxå....

Inte tokigt för o va 3 år! :)

Sen pysslade barnen lite...

Paljetter överallt! Hahaha! Men fint blev det :)

Framåt fyra tiden klädde vi på oss ordentligt o så cyklade vi ner på stan. Barnen hade det mysigt i cykelkärran, de sitter bra där! :) Kom ner o det va myyyycket folk!! Men hittade bra platser o se fyrverkerierna i från....

Det va sååå fint, häftigt o mäktigt! O barnen gillade det! :)

Efteråt va vi alla hungriga, insåg att det skulle va fullt på de flesta ställena nere på stan men hittade en mysig restaurang som vi gick in i o beställde pizza! Barnen har varit på restaurang ett par gånger. Ida en gång när hon va bebis o sen va de båda me när de va typ 1.5 o 2.5 år el nåt. Tycker inte det är så värt det då man gärna sitter ett tag när man går ut o äter. O det blir oftast onödig väntan för dom. Nu fick vi vänta ca en halvtimme innan pizzan kom. Det gick bra tack vare mobilerna ;) Men inge ljud på när de spelade. Vi försöker lära barnen att man pratar tyst (inte skriker) på restaurang, o man springer inte runt. Men barn är barn, att de har svårt o sitta stilla så är det. Tycker de skötte sig jätte bra! När pizzan kom satt de o åt i lugn o ro, nästan, Tim har ju vääääldigt svårt o sitta still, men han va jätte duktig för o va han. O de är ju inte så gamla. Skulle kunna gå ut igen o äta med dom, o då va förberedd o ha me pennor o papper ;) 
Sen cyklade vi hem. Pratade me barnen hela vägen för o hålla dom vakna. Det lyckades! Väl hemma va det bara för dom o borsta tänder o byta om till pyjamas o lägga sig. Det tog ett tag för dom o somna men tillslut så ;)
Jag har varit en "duktig" mamma o sytt fast nya hällor (som jag köpte) på barnens overaller. På de gamla overallerna hade de gått sönder. O nu när det är minus grader kan det nog va skönt me overall. O det är värdelös när hällorna är borta! Men nu är de på plats! Vill inte använda de nya overallerna förren det är snö ute (de kan ju fortfarande ha de gamla så då får de ha de så länge) o så har de sina fodrade galonställ som är perfa!!
Har även förberett för i morrn. Hoppas på o komma iväg o träna på morgonen. Känner mig dock inge pigg, kroppen värker fortfarande o axel musklerna är svullna :( o jag har yrsel, det snurrar till ibland o när jag duschade höll jag på o ramla pga det. Mysko! Men men, vi får se hur det blir! Nu ska jag koppla av lite i soffan innan jag ska sova. Ska bli sååå skönt!!!

Min älskade flicka <3


Min älskade pojke o man <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar