söndag 9 november 2014

Svår sövda barn!!!

Gah! Förstår inte vad problemet är. Det ska kissas, bajsas, drickas vatten, fixa täcken, kuddar, vaggvisorna tar slut, detta gånger TVÅ liksom. Springer in o ut i deras rum. De borde va trötta! Ida har sagt hela dagen att hon är trött. Iof sov de båda länge i morse o ingen av dom har gjort spec mkt. Tim för att han har feber o behöver vila, svårt att inte låta Ida sitta i soffan/sängen o titta när han gör det. Tim blir ju såklart hemma i morrn. Hade först tänkt ha Ida hemma men då hon är pigg o frisk känns det inte rättvist att hon än en dag får sitta o glo på tv el nåt. Visst kan jag göra nåt me henne men då vill ju han haka på o han ORKAR verkligen inte. Tycker synd om honom som vill men inte orkar....

De lekte mamma o barn. Ida vaggade Tim i vagnen (den han har o sover i på fsk, som är hemma på lagning för ANDRA gången... Att de inte kan lära sig hur den funkar...) 

O så ska ju jag till sjukgymn kl 10. Mamma kommer o passar Tim då som tur va. O så ska jag ju försöka få tid till läkaren åt Tim. Hoppas vi får det rätt tidigt. Tanken är att lämna Ida till 9 o sen hämta henne så fort Tim varit till läkaren. Men är det så att han får senare än kl två så får jag ändå hämta Ida innan. Hon får ju längst till kl 15. Hoppas på att kunna hämta henne kl 14 när Tim sovit. Men vi får se hur allt klaffar i morrn. Har pratat me henne om att hon får det roligare på fsk än o flänga hit o dit till läkare o så. Hon har varit me på det hela dagen tills hon skulle gå o lägga sig, då säger hon: Jag kanske går till "dagis" i morrn mamma, el inte, vi får se i morrn! Hahahaha, gullunge!! 
Hoppas på en bra lämning. Vet ju att det alltid går bra när jag väl åkt. Men HATAR när jag ska lämna ett av barnen. Vore det inte för att Tim va sjuk o sjukgymn o läkarbesök hade hon fått varit hemma. O andra sidan, hade han varit frisk hade de ju båda gått i morrn! Haha! Men tror som sagt hon får det roligare på fsk några timmar!
Idag lagade som sagt mannen middag...

Goda burgers!!!

Jag sitter nu här i soffan. Känns att jag gjort lite fööör mkt idag i axeln/skuldran. O halsen känns sådär. Fattar inte, det är ok på dagarna sen på kvällarna mår jag skit!! :( Men men! Nog om det!!!

I morrn fyller älsklingen 30 år!!!!! Wihoooo!!!!!!!! Jag har köpt en liiite mini skumpa o whisky choklad :P Mest nåt, symboliskt, känns så trist att inte kunna ge nåt då han redan fått sin present. Men nu blir det nåt smarrigt iaf ;)
Jag ska nog gå o sova snart, så jag orkar me morgondagen. Tur jag är ledig på tis, då blir det återhämtning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar