lördag 1 november 2014

Tycker nästan lite synd om mig själv..

Barnen verkar inte helt pigga o har varit ovanligt gnälliga o bråkiga idag. Jag har inte haft ork o energi pga värken o bull baket tog verkligen kol på mig!! När Patrik gav barnen middag förut så vilade jag o soffan. Trodde inte jag skulle orka ta mig upp igen... Men det gjorde jag o vi kom iväg till minneslunden.
Nu tror ja äntligen barnen har somnat. Jag ligger ner krupen i soffan me myskläder o filt. Fryser, har ont i kroppen o halsen. Antingen håller jag på o bli sjuk el så är det bara för att jag är helt slut. Kan må så här då. Återstår o se i morrn! Jag somnade ju i soffan mellan 21-21.30 nångång igår kväll. Jag som kan va uppe hur länge jag vill på fredagar. Men det gick inte o hålla mig vaken längre... Nu är jag lika trött... Patrik är iväg o köper mat då ingen av oss orkar laga middag nu. 
Jag tänker ligga här i soffan tills han kommer....


I morrn har vi inga speciella planer. Är vi hängiga blir det till o va hemma, o gå ut lite. Men är vi pigga o orkar kanske det blir Leos lekland. Frågan är verkligen om man orkar. Det blir ju till att pinna efter upp o ner o i full fart!! Men vi får som sagt se! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar