lördag 8 november 2014

Film mys!

Våran nya tradition måste vi ju hålla på! Lördagsmys!! Vi kör inte på nå fredagsmys här utan tar det på lördagen ist! Vill bara att de äter godis på lördagar annars blir det liksom två dagar efter varandra. O nu i okt o nov när det oxå är så mkt födelsedagar blir det en hel del gotti ändå!
Vi käkade taco idag. Tim fick faktiskt i sig en del. Skönt! Han är fortfarande hur varm som helst o hängig. Men får ryck o röjer på för att sedan lägga sig i soffan en stund. Nu har barnen fått sitt lördags godis o filmen de valt, Pippi firar jul!

Mina älsklingar!!!!! <3

Jag känner mig trött o sliten, lite krasslig. Blir nog en tidig kväll. Tim va ju vaken i natt (antagligen för att de va nå skit på g) o risken för en till sån natt, el ännu värre, finns ju... O det är jag som ska upp me barnen på morgonen. Ska se till o vila på dagen när Tim vilar i morrn. Det behöver jag nog! Vi bestämde oss för o hoppa bion i morrn. Barnen vet som sagt inte om det o det va nåt vi ville göra alla tillsammans. Så det får bli nästa el näst nästa helg! Får se hur Tim mår i morrn. Men har nåt på g jag tänkte de kunde få göra. Iof kan Ida få göra det isf ;) 
Nu ska jag ta mig en varm o skön dusch!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar