lördag 6 december 2014

Två trötta men GLADA kids!

TRE timmar va jag själv här hemma. Efter två kändes det riktigt trist :( Men de va välbehövliga tre timmar som ändå gick fort! Låg o vilade i sängen typ hela tiden, tog mig en dusch men bara det va jobbigt! När barnen o mannen kom hem va de alla trötta :P men barnen berättade hur kul de hade haft! Tim va glad över att äntligen ha fått sin "macka glass" (alltså sandwish) moster hade bjussat dom på glass :) Ida hade sovit den lilla biten hem vilket räckte för o hålla låda till närmare halv nio i kväll, Tim me. Vi trodde de skulle va helt slut då de hade röjt på i typ 2.5 timmar. Men de va nog lite uppe i varv ;) TACK SNÄLLA SYRRAN/MOSTER för lekstunden, det uppskattades av ALLA!!! :D
"Tjuvade" bilder från Amandas blogg (fick tillåtelse att använda dom ;) )

Gladaaaaa :D


Mums filibabba!!


Tjohoooo!!!!

Barnen fick ris o tacoköttfärsås me majs till middag. Fick bli nå snabbt då de kom hem närmare kl fem. 
Sen vart det lördagsgodis till Jake o piraterna för dom. Jag o Patrik knåpade ihop en matlista för den närmaste 1.5 veckan. Sen drog jag till kvantum för o handla fyra saker som vi behövde o sen köpte me lite o äta till oss. Patrik körde på hemmagjorda hamburgare o jag råkostsallad o en brieost macka :) När jag kom hem hade de lagt sig så vi dukade upp o slog på en film....

En lite små rolig film ;)

Nu har jag inte jätte ont. Men har ju inte gjort nåt o så länge jag inte gör NÅT så går det ju. Men så fort jag sätter igång me nåt så AJ! Har tagit lite flytande morfin oxå så jag kanske kan få sova lite. O va inte oroliga. Har tagit så lite som barn tar o känner knappt av det ;)

Nu tänker jag borsta tänderna o gå o lägga mig! 
Min vän Sara fyller år idag o ska ha lite firande i morrn kl 15.30. Tänkte försöka åka på det. Får se om jag åker sj el tar me Ida!

Natti natti!!!!

2 kommentarer:

  1. Hej jag vill bara säga några ord. Jag googlade på sjuk mamma med dåligt samvete och kom till din blogg. Jag brukar aldrig läsa andras bloggar, detta är första ggr jag faktiskt fortsatt att läsa. Jag tyckte det var intressant och upplyftande att läsa om din vardag. Ibland känner jag mig som den enda unga och trötta mamman i världen. Jag hatar att va sjuk för jag känner mig som en dålig förälder då. Men jag ser här att jag är inte ensam. Det var skönt att höra. Tack för att du delar med dig. Det gjorde mig glad denna lördagkväll när jag är hemma med magsjuka.
    Ha en fortsatt trevlig helg
    /Nathalie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Va kul att du lämnade ett spår här! Att någon annan än bara dom jag känner läser min blogg. Att du tyckte den va upplyftande vart jag glad av. Känner annars att det finns risk att den känns tvärtom! Att va sjuk o ha barn samtidigt är verkligen ingen dans på rosor. Trots dåligt samvete tror jag det kan va nyttigt för barnen att se att mamma (el pappa) inte heller alltid är på topp, det kan ge fel bild till barnen som då tror att allt jämt ska va bra o att man som förälder inte mår dåligt. Sen är det såklart inte kul om man mår dåligt jämt, då blir det oxå jobbigt psykiskt! Jag försöker i min blogg va så ärlig som möjligt. Vet själv annars när man läser andras där allt är på topp HELA tiden, då får man ännu sämre samvete. Samtidigt som jag ibland försöker tänka att den personen nog oxå har det tufft ibland men valt att inte skriva om det på bloggen. Därför är det nog viktigt att sålla bland det man läser, så man inte mår ännu sämre.
      Åh fy bubblarns me magsjuka :( Hoppas ni kryar på er!!!!

      Radera