tisdag 16 december 2014

Julklapparna är klara!!!

Gick snabbt o smidigt på Ikea, knappt nå folk kl 10 men redan strax innan halv elva började det fyllas på! Hittade julklappen till svärmor o sen for jag till Gränby, även där började det fyllas på med folk. Köpte trosor till Ida som hon ska få i julklapp o strumpor till Tim som han ska få :) Nu köper jag inga fler julklappar!! Haha!
När jag kom hem vart det lunch....

Sallad!!! :)

Måste förklara mig lite om min vikt uppgång (o ja, jag kanske är lite för ärlig på bloggen ibland) Jag har haft en tuff höst med motgång på motgång. Men what dosen't kill you makes you stronger right? Kämpade med vikten men gav upp när det blev för mkt. Sjuk, sjuk, problem me revbenen, sjuk, problem me revbenen o så både och samtidigt. Jag gav upp. Gick dock loss lite to much! Så nu, lagom till jul, känner jag att jag måste börja skärpa till mig. För det går bara upp o upp o upp me vikten. Vilket oxå gör att jag blir mer o mer nere... Men det blir i baby steps...
Nu ska jag vila lite, sov typ inget i natt :( Känner mig fortfarande halv risig. Tim o Ida va det dock full fart på idag, skönt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar