lördag 20 december 2014

Äntligen frisk luft!!!

Vi kom ut!!! Tim sov mellan 12-14 o så mös vi en stund o åt lunch? Tidig middag? Vid halv tre. Efter det klädde vi på barnen o satte dom i en varsin vagn...

Ida fick använda Tims sov vagn från "dagis"....

Gick förbi mamma o pappa o Amanda o sa hej! Gick sedan vidare en stund. Ida la sig på sidan i vagnen o tok slocknade :/ Hennes feber har kommit tillbaka. Dock inte så hög än som tur va (37.7) men hängig. Tim har jag inte kollat sen i morse men han är varmare. 
Ida ligger fortfarande i vagnen o sover utanför altan dörren. Har den på glänt o sitter precis innanför i soffan.... Patrik o Tim knatade till affären. 
Morgon dagens plan blir inställd. Barnen får sova hemma. Vill ändå ha de hemma när de har feber o själva vill va me mamma o pappa. Ida vart dock lite ledsen när vi sa att de nog inte kunde åka o sova hos farmor i morrn. Hon vill så gärna... Men vet oxå att hon skulle längta hem efter en liten stund. O sen på natten. Även Tim har blivit så när han är sjuk o självklart ska de få va me mamma o pappa då <3 Tanken va ju som sagt att barnen skulle va hos deras farmor på mån när vi jobbar. Men nu får Patrik va hemma me dom.

I kväll ska ja o mannen äta två el tre rätters, vi får se. När barnen är sjuka äter de så otroligt dåligt. Ser alltid till o servera dom men det slutar alltid me att jag får kasta det. Nu åt de liiiite vid halv tre så tänkte erbjuda dom lite vanilj yoghurt när Ida vaknat o Tim kommit hem. Men känner jag dom rätt vill de nog bara ha välling. Vi kör ju välling i vanliga fall som ett komplement o de tycker det är mysigt o dricka välling till kvälls sagan. Men de brukar få en halv var. Men har de inte ätit nåt el som nu, är sjuka, så får de en hel. Det jag skulle komma fram till va iaf att det inte är så kul o äta me dom när de är sjuka o inte äter o vill bara ligga i famnen. Då väntar vi tills de somnat o äter i lugn o ro då :)
Idag blir det lite av en repris från förra helgen. Smördegsinbakad helstekt fläskfilé me kantarell o vitlöksost. Denna gång ska det skäras ett snitt i köttet o så trycka ner osten där i ;) Till det blir det pommes chuteu (ingen aning om hur det stavas) bea sås o sallad! Mums!!!!!!

Om vi inte slår på en film el nåt o om jag orkar, tänkte jag nog fortsätta me julklapps inslagningen i kväll :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar