lördag 27 december 2014

Mör o trött...

Jag tog mig en lång sovmorgon ända till kl halv elva... Men den va inte så lugn då barnen rök ihop HELA morgonen. Det skreks o tjafsades heeeela tiden.... Patrik gjorde sitt bästa för o hålla de lugna men det fick ju sådär. Så när jag gick upp hade jag redan huvudvärk :(
Gick upp o åt frukost. Hade Ida som sällis, hon byggde plus plus medan...

:)

Sen bylsade vi på oss o gick ut o åkte pulka med de nya hjälmarna ;) Gick till den stoooora backen. Men då det är så lite snö då gick det sjukt fort ner. Vågade inte släppa ner dom själva så först åkte jag några gånger med dom men sen gick vi till en mindre backe här o där åkte de både själva o me mig ;)

:)


:)


Härligt väder ute även om det är kallt!!!

När vi kom in va vi lite frusna o trötta. Vi la Tim o jag spelade ett spel me Ida :) Sen bytte Patrik av mig då jag skulle upp på Gränby. Men OJ alltså, om det va mkt folk igår va det inget mot idag. JISSES!! Långa köer o ta sig in. Folk som parkerade som arslen o stängde in andra bilar! Jag snurrade runt ett tag o hade sedan tur o hitta en parkering nästan precis vid ingången :P Va först in på Intersport. Sen Stadium. Därifrån kom jag me varsina skidglasögon till hela familjen, alltså fyra st ;) Hade tur då det fanns ETT par svarta till barn. Annars bara rosa. Så Tim fick svarta, Ida rosa, Patrik blås o svarta o jag vita o svarta ;) Köpte även "fantomen" mössor till barnen som de kan ha under hjälmen, o så varsit underställs set till dom. Så nu ska DE iaf klara sig i Sälen ;) Jag skulle verkligen behöva en skidjacka! Bilder på grejorna kommer :)
När jag kom hem slängde jag i mig mellis, va sååå hungrig!! Hoppade sedan in i duschen för o få upp lite värme... Patrik fixade middag till barnen o gav dom det. Sedan drog han iväg för o träffa Viktor. Så det blir till o va sj i kväll när barnen lagt sig. Men det gör inget. Jag har ont i kroppen o ont i huvudet så det kan va skönt. Tänker bädda ner mig i soffan när de somnat! Men just nu har ja o barnen film mys i soffan. Frost igen. De fick själva välja. Då jag tycker de ätit tillräckligt me godis de senaste dagarna så får det bli vindruvor o mandariner som lördagsgodis  ;)

De rör sig ju hela tiden så de blir så suddiga :P


:)

Nej nu ska jag vira in mig i en filt. Fryyyser fortfarande!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar