måndag 22 december 2014

Detta kan ju bli en spännande kväll/natt..

Tim somnade redan kl fem! :O Så får se om han vaknar om ett tag o tycker att han har vilat klart el om han vaknar kl 5 i morrn bitti :/ Han hade 39.7 i morse när han vaknade. Ida hade lite feber hon me o har hostat mycket i natt. Jag har alltså legat mellan två som vaknat om vartannat hela natten... Femte natten i rad me knappt nån sömn börjar ta ut sin rätt! Varit grymt trött idag o somnade igen me Tim kl fem... Annars har det gått bra idag på jobbet, även om det känts lite segt ;) 
Mannen har tvätten massa idag så jag behöver nog bara köra en maskin i morrn. Sen ska det plockas fint o dammas. Badrummet rengjorde jag medan mannen lagade middag. Får se vad mer jag ska göra i morrn. Jag som alltid brukar bli super stressad känner mig o ovanligt lugn. Är nog helt enkelt för trött för o orka stressa upp mig. Men har försökt lyssnat på alla om att det blir jul ändå även om allt inte är precis så tipp topp som jag vill ha det! Just nu är mitt bekymmer mest på barnen. Vill ju såååå för deras skull att de ska orka me julafton o framför allt julklapps öppningen. Vi kommer köra här som det va tänkt. Blir inte så jätte många så det blir rätt lugnt. O alla vet ju att barnen är sjuka så. Det som är fördelen me o va här hemma är ju att de både har sitt egna rum o vårat rum de kan ligga o titta på tv i, o vila när de känner för det... Försöker hålla mig lugn o göra allt i lugnt tempo för att de ska bli så lugnt som möjligt för barnen.
I morrn blir det som sagt till att plocka, damma o förbereda det som går i matväg o vända bordet i köket. O slå in barnens farmors julklapp o barnens resväskor. Men kl 19.30 ska jag slå mig ner i soffan framför uppesittar kvällen o bara va!
Senare i kväll ska Patrik griljera julskinkan. Han är super på o göra god julskinka. Så ikväll blir det nog till o ta sig en smakbit ;)


Den här tösen då. Somnade i soffan o sov en halvtimme o har vaknat igen... Blir ingen ordning på det här me sovtider när de är sjuka :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar