fredag 12 december 2014

Äntligen fredag?

För mig som ska va hemma tills Tors nästa vecka så är alla dagarna desamma, typ. Det bästa med helgen är ju att vi faktiskt får vara tillsammans hela familjen!!
Lämnade barnen strax efter kl 9 idag. Oh vad jag hatar att behöva lämna dom när jag är hemma!!!! MEN om jag ska bli bättre är det ett måste! O hur kul har de, ärligt, hemma me en mamma som inte får göra nåt! O även om de helst vill va hemma me mamma deras <3 så har de väldans kul på fsk. Igår när jag kom halv två säger Ida: -inte redan mamma!! Det ser jag som positivt, att de har kul o trivs! Sen att, om de fick välja, vill va hemma me mamma är ju egentligen bara sunt. Själva lämningen är jobbigast (o det är ju det man bär med sig) men sen går det hur bra som helst för dom :) De går fyra dagar till nästa vecka sen har de jullov i drygt TRE veckor, 23 dagar räknade jag till :D Jag jobbar max två av dessa ;) en av dessa får de va hos deras farmor o en antingen hos mormor el me mamma på jobbet ;) O nästa vecka är jag ju hemma mån, tis o ons så då får de kortare dagar. Lämnas 9 ist för 7.15... Men på Tors sen är det tänkt att jag ska jobba. Hur sjutton ska vi få upp barnen då?? Ida sov till strax innan kl 7 o Tim till närmare 7.30 idag :P
Ida har frågat varje morgon om vi inte kan cykla. Idag varken blåste el regande det så jag tänkte varför inte! Glömde bort det faktumet att Tim måste lyftas i o ur cykelbarnstolen... Vart för mkt! När jag kom hem tog jag mig en kopp kaffe...

Gott!

Gjorde barnens "belöningstavlor" o sen la jag mig på soffan för o försöka köra avslappnings programmet, påminnelse till mig sj: Sätt mob i flygplans läge!! Två gånger ringde det. O 13 min tror jag alla kan avvara (det är så "långt" programmet är) o eftersom det är en app hjälper det inte o sätta på bara ljudlös. Efter det beställde jag årets julkort på barnen, bättre sent än aldrig ;) O sen kom mitt paket me alla klänningarna. Åh, vad jag är osäker!!! Vissa va alldeles för stora, o vissa... jag vet inte... Måste få smak råd av mannen ;)
Efter det dök min bror upp o det vart en varsin kaffe latte :) Det LILLA jag gjorde idag gjorde att jag fick sååå ont!!! Bröt ihop av tanken att jag skulle få hem barnen... O vi som va tvugna att cykla! Beslöt mig för o ta vagnen, den är faktiskt bättre för mig än cykeln, o då kan Tim klättra i o ur sj! Kom iaf iväg o fick hem dom! Nu leker de på för fullt! Som tur va finns det färdiga goda matlådor i frysen som jag värmer på åt barnen sen. Så lagar Patrik middag åt oss sen. Han ska även dammsuga, o hänga tvätten som jag tvättade i morse o inte har klarat av o hänga o som måste tvättas igen pga det. Suck!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar