onsdag 31 december 2014

I väntan....

på tolv slaget...

Barnen snaskar gott o tittar på film... Imponerad att både Ida o Tim är vakna! Men innan kl tolv sover de skulle jag tro! ;)


Ida ville att jag skulle sitta me henne så nu sitter ja i soffan me Ida i knät o tittar på Nalle Phu :P De andra vuxna spelar kort ;)

Är sj trött men har det så mysigt o trevligt såå!!! :D

Gott Nytt År!!!

Känns som om man borde önska det i morrn ist, idag är det ju fortfarande 2014! Men men! Vi kör på nu ist!

Hoppas Du får ett fantastiskt 2015!!


Nu är det förberedelser inför kvällen som gäller! Handlingen har jag gjort (mannen ska snart iväg o köpa fyrverkerier) trött pga en alldeles för sen kväll/natt igår, självförvållat. Min förhoppning är o kunna sova när Tim sover. Han får sova så länge han vill idag o vi lägger han lite senare. Är kul om de kan va pigga o glada o uppe ett tag i kväll! Ida vägrar sova på dan så vi får se.... Ska fixa iordning oss alla oxå... Men det kommer bli en rolig kväll detta känner jag på mig. O seeeen då vi ska åka hem i natt oxå...

Ta hand om Er o ta det lugnt men ha kul!!!

Tjihooo!!

Vi kom iväg på bio :D Den va riktigt bra alltså!!! Kom hem för drygt 20 min sen, pappa sitter o tittar på Hobbit 1, så tittar me han på den :P Den är iof snart slut... Borde ju sova, hoppas barnen sover länge i morrn. Men jag skulle tippa på runt 7 :/ 
TACK bästa pappa som gjorde så att vi kom iväg!!!! <3

tisdag 30 december 2014

Hoppas, hoppas, hoppas!!!!!

Vi kaaaaanske ska på bio i kväll. Pappa kanske kommer o sitter här o passar barnen, de sover ju. Men han skulle iväg för trimning av Anna (hunden alltså, haha) o va inte helt säker på o hinna. Men vi håller tummarna att han gör det. Biljetterna gick åt som smör så för o va säkra köpte vi två. Så han MÅSTE hinna!! Annars blir det en tur ner på stan för att än en gång lämna tillbaka biljetter... Men nu håller vi som sagt var tummarn för jag vill sååååå gärna se denna!!!!!

Som vi längtat!!!!!!!!!!

SNÄLLA pappa, skynda dig!!!!!! ;) Men kör försiktigt!!!

Inte så mkt att skriva egentligen....

Barnen vaknade rätt tidigt idag, Ida strax efter kl sju o Tim strax där efter... Det va bara o masa sig upp strax innan kl åtta o göra sig iordning, göra barnen iordning, bädda, dra upp alla persienner o fixa frulle. Strax efter kl nio kom mamma o jag åkte till sjukgymn. Det fick väl hyfsat. Hon gick hårt på musklerna o maserade. Efter vi pratat o gått igenom provsvaren (som jag redan kunnat titta på tack vare "mina vårdkontakter" där man kan läsa sin journal) enligt dom har jag hög sänka. O med tanke på hur jag mår, o har mått sen 2005 (TIO år tillbaka) med huvudvärk, o värk i nacke, axlar, arm mm (ja ni vet allt det där) plus att jag har feber titt som tätt så vill sjukgymn att det görs en ordentlig utredning på mig. Det kan vara nåt neurologiskt el reumatiskt som spökar, el borelia el en annan fästing sjukdom. För såhär ska jag inte behöva må!! O konstant trött... Har ju tagit det lugnt i fleeera veckor o ändå kan jag typ inte göra nåt. Just nu ska jag stretcha musklerna o försöka gå en promenad på 20 min varje dag, TJUGO min, det är ju ingenting!!! Men det är vad kroppen klarar... Suck!! Aja, hoppas läkaren kontaktar mig snart o att han tar mig på allvar o att jag får HJÄLP!! Min sjukgymn är guld värd! Hon ska gå igenom min journal ordentligt o hjälpa mig med det här. Hon sa att jag nu skulle njuta o ha det kul när jag åker till Sälen, o så ska vi ta tag i det här när jag kommer hem. En tid veckan efter vi kommer hem är bokad. Hon ville att jag skulle boka in en längre tid så vi har tid på oss o gå igenom allt. Så nu är det fixat! Ska försöka att inte tänka allt för mkt på det nu utan koppla av o njuta av ledigheten. Hoppas ändå att det är nåt som jag kan få hjälp me, så att jag kan få må bra. På ett sätt vill man ju att de ska hitta nåt, annars undrar man ju vad det är, o på ett sätt vill man ju att det inte ska va nåt... Men men. Vi får se helt enkelt!
När jag kom hem pratade jag me mamma ett tag, sen gick hon hem o jag tog tag i o dammsög, såååå välbehövligt! Fixade sedan lunch, Tim vilade o jag o Ida tittade på Jake o piraterna medan. När Tim kom upp (han sover max en halvtimme på dagen nu för tiden...) så mös vi i soffan ett tag till, jag kände mig helt utslagen! Sen vart det mellis, varm oboy o macka som jag lovat! Nu är barnen i badet....

Jag sitter i kontorsstolen i dörrhålet ;) Är skönare o sitta i den än på toastolen :P

När de badat klart ska jag förbereda middagen, som idag blir lax, pressad potatis, romsås o sallad. Mums!

måndag 29 december 2014

När lugnet bytts ut till stress...

Innan jul va jag stressad till max, inombords. Inte just över julen utan över lag. Hög puls nästan hela tiden o inte kunna koppla av, alls. På juldagen kände jag ett lugn jag inte känt sen i somras på semestern tror ja. Men idag. PANG! Beror det på att jag har jobbat el beror det på allt som kommer... Nyår, Sälen, en resa om ETT ÅR, vardagen som snart rullar igång med allt vad det innebär (suck!! Jag o barnen är ledig TVÅ hela veckor till, mannen jobbar idag o den 9e, annars är han me ledig. Jag SKA koppla av o njuta av dessa veckor, varför ska det va sååå svårt!!) Tror mkt av det här handlar om att det är några intensiva veckor ändå sen. Jag ska till sjukgymn o hälsoläkare, Tims 3 års kontroll plus att han fyller 3 år, detta på ett par veckor. Känner mig stressad över att behöva fixa barnvakt titt som tätt för nån/ett par timmar hit o dit. Vete fan vad jag skulle göra utan de som ställer upp alltså! 
Jag har haft svårt o sova läääänge pga detta. Allt som snurrar i huvudet. Nu känns det som om jag är tillbaka på ruta ett igen. Bara jag tänker på att jag skatiöl sjukgymn i morrn, städa o handla så känner jag hur pulsen höjs o hela jag spänner mig. Hur ska jag hinna allt UTAN o stressa. Det går liksom inte... Aja, slut tjatat om det. Har iaf fått tid hos den där hälsoläkaren den 9e. Snabbt jobbat av dom. Jag hoppas INNERLIGT att jag kan få hjälp av henne!! Jag går hos sjukgymn, snart en hälsoläkare, kanske skulle gå hos nån stresshanterare oxå! Haha! 
Vet att det låter klyschigt men i år ska jag ta hand om MIG! För mår inte jag bra, hur ska de omkring mig kunna må bra. Visst är det så??
Försökte njuta av den fina naturen på väg till jobbet i morse....

Solen...


Så fint!!


O kallt!!! :S

Nu ska jag försöka sova. Va sjukt trött där vid sex sju tiden men nu, när jag ska sova, då är jag inte lika trött... Typiskt! Håller tummarna att Tim slipper växt värken i natt o att vi ALLA får sova... Dåligt sömn i 12 nätter tar ut sin rätt...

Hoppas på en Godnatt....

Ett gott o blandat inlägg!

Vid halv nio lyckades ja o Ida ta oss hemifrån. Lämnade henne vid nio o kom till jobbet strax därefter. Det gick bra o jobba. Hade kunnat hålla på några timmar till men vid kl tre åkte jag o hämtade Ida skruttan. Hon hade haft en toppen dag me kusinerna. Hon, Isadora o Cassi hade åkt till Isadoras skola o åkt pulka o fikat me varm oboy. Så mysigt så!! Tim hade haft en mysig dag även han, me moster Amanda! De hade oxå varit ut o åkt pulka!

<3

När jag kom hem pratade jag en stund me Amanda o sedan va det dax o fixa middag! Mannen kom hem o sen har kvällen rullat på. Patrik skruvade upp barnens tv på väggen så nu ligger de (el ja, Tim kommer springandes fram o tillbaka) o tittar. Snart är det sov dax för dom! Apropå o sova. Ida har ju använt nattblöja o vi har inte pressat el stressat henne me o sluta. Utan vi har sagt att det kommer när det kommer. Men nu har hon sovit tre nätter utan o ingen olycka :D O innan dess hade hon torra blöjor i 6 nätter. Tänk, INGA blöj barn här hemma. Haft blöjor här hemma i fyra år o nu är det helt finito. Känns konstigt! Haha! Tim har ju varit utan länge! Så, det va det de! 

Nu till nå helt annat. Fick nytt schema idag. Är riktigt nöjd! Detta innebär att barnen går en timme kortare i veckan. Yey! Hahaha! Va ju ledig varannan tis o varannan fre förut. Men nu kommer det bli varje fre. Skönt!
Så såhär ser mitt nya schema ut:

Mån: 9-17

Tis: 8-14.30

Ons: 7.30-14.30

Tors: 7.30-14.30

Fre: Ledig

Kommer bli kanon! Sovmorgon på måndagar, då får jag o barnen äta frukost ihop, o så sluta tidigt Tors o sen ledig i tre dagar. Jag ska inte klaga ;)

O så ytterligare nåt annat! Hahaha! Det är ju nyårsafton snart (om du nu missat det ;) det hade jag, nästan. Har ju varit fokus på julen o sen Sälen. Kom ju på att nyårsafton va där emellan oxå! Hahaha) Vi ska ut till min bror o fira där. Kommer bli så mysigt! Så i morrn tänkte jag försöka iväg o handla till det! I värsta fall får det bli på ons :P Men först i morrn ska jag till min sjukgymn kl 9.30.... Mamma kommer o passar barnen. Det är tur man har nära o kära runt en som ställer upp när man behöver hjälp! <3

Det va den bland kompotten av inlägg ;)

Ciao!!!

Skit natt!!

Tim stackarn har haft växt värk i natt. Vaknat måååånga gånger o skrikit att det gör ont i benen... Man känner sig så hjälplös! Han fick ligga mellan oss o han rör sig ju o bökar typ hela tiden, så har sovit som en kratta. Plus att mannen, av nån anledning, snarkat typ hela tiden oxå.. Suck! Vid halv sex tiden gick jag o la mig på soffan där jag lyckades skrapa ihop en timmes sömn iaf. Att dessa nätter alltid ska komma när man ska jobba!! Är glad att det inte är nå barn där idag iaf. Då kan man pyssla lite för sig sj...

Inte lätt för de små att förstå vad växt värk är... Ida har aldrig haft det. Men Tim har haft det flera gånger nu...

Nej, fixa iordnings sig lite kanske....

söndag 28 december 2014

Lööööve it!!!!!!

Strax innan kö sex drog jag upp på Gränby för o kolla några saker. Kunde inte låta bli o kolla på jackor på Intersport :S Hittade DEN perfekta!!!!! Är sååå glad!!! Den är skön, praktisk OCH snygg!! 

:D ÄNTLIGEN efter många år har jag en ordentlig vinterjacka!!!


En möööörk blå Mc Kinley (gillar det märket, som me Stadiums Everest!)

Bild när jag har den på kommer ;)
O så råååkade jag få me ett par mysbyxor o foundation hem :P Men de va måsten!! Håller det gömt för Patrik ett tag bara! Hahaha!

Nej nu ska jag duka upp lite mys me ost o kex o så ska jag o mannen kolla på Sällskapsresan när de åker till fjällen. Passande! Hahaha! O nåt o skratta åt ;)

Vadan denna trötthet??

Alltså är så sjukt trött hela tiden... Misstänker dock att det beror på att man vänt lite på dygnet. Lägger sig efter kl tolv o vaknar strax innan kl åtta...
I morrn ska man ju pallra sig upp o jobba :/ Sen ledig två veckor igen ;) Men jag kan styra tiden lite som jag vill i morrn då det inte är nå barn där, ska jobba praktiskt. Tänkte försöka va där till typ kö 9. Tim ska få spendera dagen me moster Amanda o Ida ska få följa me o leka me kusin isadora! :) Så det ordna sig som tur va! 
Träningen idag gick väl sisådär... Fick ont redan efter typ 10 min... Det vart bara 30 min träning sen fick jag ge upp. Måste lyssna på kroppen o ta det lugnt. Även om det är SJUKT frustrerande då jag bara vill träna järnet ju!!!! Aja, får se hur det känns i morrn. Städningen jag hade tänkt ta tag i idag får vänta....

En kopp kaffe...

O mys i soffan me mina två små älsklingar <3 Ska testa att Tim inte sover idag :/ Han somnar liksom inte förren runt 20-20.30 på kvällarna när han sovit, även om han bara sovit ca 20-30 min...
Men han är trött. Så vi får se hur detta går :P Försöker få han o vila bredvid mig på soffan, går sådär ;) 
Idag blir det tacos! Som Ida längtat o väntat på det. Men de har ju ätit så dåligt o då har det inte varit så kul o servera det. Men idag så! Vet inte om det händer så mkt mer idag....

Trääääna!!!

Haft en lugn o skön morgon. El ja, barnen har lekt o dragit fram ALLT I ALLA RUM. Meeen de har lekt väldigt bra ihop! :) Nu tänker jag ta o åka o köra ett träningspass. Första på ett par månader!

En av tränings t-shirtarna jag fick av syrran i julklapp! ;)

lördag 27 december 2014

Kunde inte låta bli...

Redan i förrgår va jag in på lekmers hemsida o beställde hem saker! Haha! Men Tim fyller ju år om mindre än en månad o Ida om en o en halv månad. Så man får passa på när de har rea!
Nu vart nog inte så mkt från rean, men ändå! ;) Ska nog gå in o kika lite till! Hihi!

Ska se om det finns nå mer på rean ;)

Film mys själv

Gjorde mig lite egen sushi. Börjar bli en hejare på det ;)

Sååå gott!! O så vatten. Måste nog detoxa från Cola o julmust nu :/ hahah!

O så har jag slagit på en film jag sett förut...

Har för mig att den va bra o spännande!

Så nu ska jag fortsätta kolla! ;)

Mör o trött...

Jag tog mig en lång sovmorgon ända till kl halv elva... Men den va inte så lugn då barnen rök ihop HELA morgonen. Det skreks o tjafsades heeeela tiden.... Patrik gjorde sitt bästa för o hålla de lugna men det fick ju sådär. Så när jag gick upp hade jag redan huvudvärk :(
Gick upp o åt frukost. Hade Ida som sällis, hon byggde plus plus medan...

:)

Sen bylsade vi på oss o gick ut o åkte pulka med de nya hjälmarna ;) Gick till den stoooora backen. Men då det är så lite snö då gick det sjukt fort ner. Vågade inte släppa ner dom själva så först åkte jag några gånger med dom men sen gick vi till en mindre backe här o där åkte de både själva o me mig ;)

:)


:)


Härligt väder ute även om det är kallt!!!

När vi kom in va vi lite frusna o trötta. Vi la Tim o jag spelade ett spel me Ida :) Sen bytte Patrik av mig då jag skulle upp på Gränby. Men OJ alltså, om det va mkt folk igår va det inget mot idag. JISSES!! Långa köer o ta sig in. Folk som parkerade som arslen o stängde in andra bilar! Jag snurrade runt ett tag o hade sedan tur o hitta en parkering nästan precis vid ingången :P Va först in på Intersport. Sen Stadium. Därifrån kom jag me varsina skidglasögon till hela familjen, alltså fyra st ;) Hade tur då det fanns ETT par svarta till barn. Annars bara rosa. Så Tim fick svarta, Ida rosa, Patrik blås o svarta o jag vita o svarta ;) Köpte även "fantomen" mössor till barnen som de kan ha under hjälmen, o så varsit underställs set till dom. Så nu ska DE iaf klara sig i Sälen ;) Jag skulle verkligen behöva en skidjacka! Bilder på grejorna kommer :)
När jag kom hem slängde jag i mig mellis, va sååå hungrig!! Hoppade sedan in i duschen för o få upp lite värme... Patrik fixade middag till barnen o gav dom det. Sedan drog han iväg för o träffa Viktor. Så det blir till o va sj i kväll när barnen lagt sig. Men det gör inget. Jag har ont i kroppen o ont i huvudet så det kan va skönt. Tänker bädda ner mig i soffan när de somnat! Men just nu har ja o barnen film mys i soffan. Frost igen. De fick själva välja. Då jag tycker de ätit tillräckligt me godis de senaste dagarna så får det bli vindruvor o mandariner som lördagsgodis  ;)

De rör sig ju hela tiden så de blir så suddiga :P


:)

Nej nu ska jag vira in mig i en filt. Fryyyser fortfarande!!

fredag 26 december 2014

Ändrade planer

Farfarn va inte hemma. Lite missförstånd så vi får åka dit en annan dag ;)
Så det vart Gränby ist. H E R R E G U D va me folk!!!! Tror det är mer efter jul än innan (alla ska handla på mellandagsrean..) vi skulle ha hjälmar till barnen o hittade perfekta till dom :D

Nu är plasten o papper kvar på. Men denna valde Tim ;)


O Ida valde denna :)

Vi skulle ju in på kvantum en snabbis men barnen va inte på humör o jag hade inte heller nån lust o trängas därinne bland allt folk... Så jag o barnen satte oss i bilen så sprang mannen in en snabbis! Väl hemma duschade Patrik barnen. Jag bäddade rent i deras sängar me de nya sängkläderna (självklart tvättade ;) )

Tim valde Jake o piraterna ;) Han fick bilar oxå o hade svårt att bestämma sig. Så det får bli bilar sängkläderna nästa gång ;)


Ida fick frost sängkläder :)

Sen åkte Patrik o köpte pizza som vi precis ätit upp o tittat på Frost medan ;) Den håller ännu på så vi myser i soffan till den :)

Iväg igen...

Dax o flänga vidare.... Gratta barnens farfar som fyller år....

Idag är jag ännu tröttare än igår...

Annandag jul

Vi fortsätter på samma tema när det gäller rubriker ;) haha! Blir värre i morrn :P

Känns fortfarande konstigt o lite tråkigt att julafton är över... MEN om NIO dagar drar vi ju till Sälen!!!!! :D Hur underbart som helst!!!!

Det ska bli så mysigt o åka dit me barnen. Till Lindvallen ska vi, det är perfekta stället o åka till när man har barn!

Mamma o pappa ska ju oxå me :) Så är vi fler som kan hjälpa barnen o åka! Blir nog jag o pappa som får ta ett barn var ;)

Idag då. Tim sov bredvid mig i natt o mannen i soffan ;) Tim fick en hostattack vid tolv tiden när vi skulle sova o då va det lika bra han och ligga bredvid mig då han så gärna ville det... Ida kom in vid 7.15 till oss o då vaknade även Tim... Föööör tidigt tyckte jag :P Men jag vart ändå chockad att vi alla tre somnade om o sov till 8.30! :O Inte helt fel ;)
Det vart lite mys i soffan....

Mina älsklingar <3

Frukost åt vi inte förren kl 10 :) Donade lite här hemma medan barnen lekte på för fulla muggar! Tim börjar äntligen bli piggare. Ingen feber, men seg o blir snabbt trött. Inte så konstigt när han varit så dålig så länge....
Vi gick sedan ut o lekte lite o åkte pulka. Kallt men soligt o fint :) När vi kom in va Tim trött! Trodde inte han skulle sova idag när han vaknade så sent. Men han behövde verkligen det! Så han ligger o sover nu... Jag har fixat i köket o ställt tillbaka bordet o bytt den stora fina julduken till jullöparen. 
När Tim vaknar ska de få lite lunch o sen ska vi hem till Patriks pappa som fyller år. Får se om de åker sj o jag passar på o göra nåt annat ;) el om jag följer me...
Tanken är oxå att vi ska åka o köpa hjälmar till barnen som de kan ha när de åker pulka/skidor/skridskor. Det känns inte säkert me cykelhjälm! O så behövs det handlas lite mjölk, juice, frukt o grönt ;) Så så ser dagen ut än så länge! Hoppas Du har en bra dag! :)

torsdag 25 december 2014

Juldagen 2014

Visst är jag påhittig me rubriker ;) hahaha! Vi kom hem för en liten stund sedan. Vi bjöds på jätte god mat som farmor o farfar hade lagat där ute hos min bror m fam. Ida o Isadora lekte på. Jag hade tid o tjattra me de vuxna för en gång skull ;) O gosa lite me Isolde såklart :)

Mysigt!


O fint!


Det va kaaaallt ute när vi skulle åka hem!

Jag o Ida åkte me Amanda hem för Ida började bli så trött. Gårdagens spänning o full fart tar ut sin rätt! Förstår henne, är bra trött ja me! Ska ta mig en dusch nu sen lägga mig i soffan o mysa o titta på tv :)

Snart framme!

Igår en söt klänning....

;)

Idag lite rockigare....

;)


Baksidan ;)

Nu rullar vi in på lilla vägen i Stavby... Ida o jag åker me mamma o pappa :)

Bästa mysiga juldagen!!!

Det känns alltid tråkigt när julafton är över. Men juldagen är bra mysig den me! Barnen sov till 7.30 o va sen upp o tittade lite på tv innan de satte igång o leka med julklapparna. Ida klädde först ut sig till prinsessa o sen pirat!
Vi hann me o spela en massa spel, hammra, bygga pluss pluss, bygga pussel o rita innan mysfrukosten....

Bygg me pluss pluss....

Hamrar o spikar...


Tim byggde sitt pirat pussel :)


Lite spel :)


Gröt o skink smörgås såklart ;)

Efter frullen började jag sortera o tvätta upp kläder o sängkläder de fick! O pappan o barnen byggde ihop brio järnvägen Tim fick i julklapp me tågbitarna vi hade sedan tidigare....

Oj så kul de hade!!!

Nu sitter vi o tittar på Pippi på de sju haven o myser :) Ska strax fixa oss i ordning för o åka ut till stavby o käka ;) Tim får nog tyvärr stanna hemma me pappan :( Tror inte han orkar....
Sen i kväll blir det en lugn mys kväll! Juldagen är en riktig MYS dag för oss :)

Julafton 2014

Oj vilken dag! Tänk, snart är det juldagen....
Det vart en små stressig fm som inte vart bättre av en Tim som inte alls mått nå bra idag. Hög feber igen o en hemsk hosta! Följt av att diskmaskinen ballade ur mitt under matlagningen. Fick köra den en extra gång, vilket inte hjälpte så det fick bli handdisk.
När alla kommit vart det glögg o sen åt vi. Massor!!! Haha! Jag åt dock lite efter de andra. Tim låg i våran säng nerbäddad o mådde verkligen inte alls nå bra. Ville ha mamma hos sig o är man sjuk så är man. Klart jag satt me honom <3
När alla ätit upp gick jag in till Tim igen (Patrik böt av mig ett tag) Sen röjde världens underbaraste man o syster undan allt i köket efter <3 OCH fixade kaffet ;) så allt va klart tills Kalle började! :) Tim orkade sitta i knät hos mig i soffan o titta hela tiden. När det va slut så kom äntligen TOMTEN :D Som Tim längtat!!! Först va de lite blyga men sen gick de fram o hämtade varje paket, fram o tillbaka typ hundra vändor! Nädå ;) men inte långt ifrån! Såååå mkt paket de fick! Tim kämpade tappert o orkade öppna nästan alla, när det va fyra kvar orkade han inte mer utan jag fick öppna. Ida öppnade alla själv! De vart så glada för allt fint o roligt de fick! TACK ALLA!! <3 Medan vi alla andra öppnade våra gick Tim o la sig i sin säng o kollade på en av filmerna han fick (Jake o piraterna) tog inte lång stund o sen sov han...

Sen har kvällen rullat på me julklapps öppning, fick jätte fina (o coola motiverande) tränings tröjor av syrran o en tränings väska, TACK FINA DU!! <3 Så käkades det vickning, barnen kom upp o sa att det va mat dax o att deras magar kurrade :P Hahaha! Så de åt lite mat de me innan de gick o la sig igen ;) 
Innan vickningen hade diskmaskinen ballar ur IGEN så Patrik handdiskade ALLT o det va MYCKET!! O pappa torkade ALLT! Bra team work!! TACK snälla pappa!! <3 O Patrik! Han har varit underbar i kväll <3 Lite extra en vanligt ;) Hihi! Sen gick farmor o farfar hem o vi andra satte oss i soffan o hade lite mys o skoj o började titta på några avsnitt av Sunes Jul (julkalendern) Som vi skrattade! Då va det bra julkalendrar! 

De gick hem för ett tag sen o nu tänker jag soooova!!! Sååå trött!!

Bjussar på några bilder. Dock inga på Tim då han gick i kalsonger hela kvällen o såg sååå hängig ut. Kändes inte rätt o lägga ut bilder på han då...

Bästa tomten! :D


Ida hämtar paket....


Glad tjej! :D 


Mitt hjärta i fina prinsess klänningen <3


O i pirat outfiten!!! ;)

I morrn (el kl är över tolv) så idag har de massor att leka med! :D Kommer ett inlägg lite mer om vad de fick sen ;)

Godnatt på Er!

onsdag 24 december 2014

Julaftons morgon

Den bästa morgonen!!! O att Ida sov till 7.50 o Tim till 8 gjorde den ju ännu bättre! ;) Dock låg de ju inne hos oss! Hihi! När Ida vaknade frågade hon om tomten hade varit här. Så vi gick in i deras rum. Överlycklig tjej som hittade strumpan full med paket! :D Ett paket låg tom utanför då det ej fick plats! Tim hade två paket som låg utanför, inte lätt o få plats me grejorna i strumpan. Måste nog införskaffa större ;) Ida fick en mini docka me Mimmi kläder (hon vart så glad o så att hon alltid önskat sig en sån! <3 ) o så fick hon pennor, ett Jake o pirater ritblock o godis! Tim fick ett troll (han pratar jämt om troll så det passade! Sånt där som man sj hade när man va liten, detta är ca 2 dm högt! Hahaha) o så fick han en Box me bilar 1 o 2, pennor o godis! Jag har alltid börjat ge dom nåt i strumpan som de kan ha i väntan på att alla ska komma. Ida började direkt rita i sitt ritblock. Men nu sitter de o äter godis (på julafton får man äta godis innan frukost, det som är det roliga ju! Hihihi) o tittar på bilar 1!
Jag o Patrik fick såklart oxå lite i våra strumpor. En varsin tidning o godis ;)

Nu ska jag bara mysa me mina älsklingar innan det ska sättas igång o fixas här hemma!

Spännande o öppna paket!


:D


Soff mys <3


Bilar 1!! :)

God Jul på Er alla!!!!!!!!!!!