torsdag 26 juni 2014

Med kaffekoppen i handen...

Fy vad jag inte mår bra... Halsen o huvudet värker, o näsan är täppt hela tiden :( Nackdelen när man är nässprays beroende, när man verkligen är förkyld hjälper knappt nässprayen...
Tim mår sisådär. Han är ju sån som röjer på tills han för 40 graders feber, då däckar han. Nu är han som jag, snorig o tror även hans hals är sisådär... Han somnade ju snabbt igår trots att han hade sovit två timmar på dagen. Han sov hela natten, vaknade till en gång där innan jag la mig, men kom in till oss vid halv sex o somnade om. Sedan sov han till kl 7! Så pigg är han ju inte! Han hade nog kunnat sova längre om Ida inte legat bredvid o pratat med sin ljuvliga, HÖGA stämma ;)
Frukost vart det inte förrän kvart över åtta. Operation ställa om dygnet så vi kan få sova till iaf 8-8.30 nu under sommarlovet har börjat ;)
Barnen lekte på så bra på morgonen så jag övervägde att ha Ida hemma, men inte långt efter började bråket. Frågade Ida om hon ville till "dagis" o leka med sina kompisar ist, o det ville hon! Va ju sista dagen också så. När vi kom dit sa hon att hon ville äta mellis där idag, eftersom hon inte fick det igår då jag hämtade dom tidigt pga Tim som mådde dåligt. Kunde inte hålla mig för skratt! Men jag tyckte att det räckte o gå till kl två, så jag mutade med glass till mellis, o då gick det bra o hämta kl två sa hon ;) Gullfian <3
Lämnade henne vid 9.15, då va hennes avdelning ute, o hennes kompis Jonna :) De gick me till grinden o vinkade av mig o Tim. För några månader sedan hade jag aldrig kunnat lämna henne o åka hem med Tim. Nu när det går så bra tänkte jag prova, o det va inga problem. Skönt! Tycker att det kan va skönt för det barnet som är sjuk att få va hemma själv me mamma el pappa en stund iaf. Vila o ta det lugnt, för det blir det inte med båda hemma ;) O då jag sj inte mår bra kände jag att det va lika bra att Ida fick åka till "dagis" o leka av sig där, då hon sj ville det också, hade hon absolut inte velat hade hon såklart fått varit hemma :) Tänkte sova med Tim sen när det är dags för hans vila.
Passar också på att tvätta upp en massa tvätt, blev lite under renoveringen då vi inte hade nånstans o hänga tvätten, o sen har jag bytt sängkläder o handdukar. Efter maskinen som håller på nu är det "bara" två maskiner kvar ;) Annars är det ju köket som skulle behöva dammas o plockas lite i, men gör det jag orkar lite då o då..
Just nu sitter jag o Tim i soffan o tittar på en film o äter frukt!
Hämtar Ida vid två o då går vi till Willys så får de en glass o så måste vi köpa två avokados till dagens middag som blir tacos, barnen önskade det :) Sen blir det hem o förbereda det som går, är alltid skönt ;)

Nej, nu måste jag fundera på vad jag ska ge lill killen till lunch... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar