fredag 27 juni 2014

2 timmar o 20 min kvar

Sen kommer mannen hem o har semester i 4 veckor! :D Skönt! Behöver bara tänka på mig själv på morgonen nästa vecka. O inga barn o hämta efter jobbet. Troligtvis ska Patrik o barnen iväg på egna äventyr några dagar :)
Fick mig en välbehövlig vila på en timme innan Tim kom o väckte mig kl 13. Ringde mamma o hon sa att Ida va o lekte med Isadora o en grann flicka o pojke. Hon fick va me dom ute :) Mamma höll såklart ett vakande öga på henne! Hon skulle komma me Ida om hon ledsnade, ville hem el om det vart för mkt för mamma. De har inte dykt upp än ;) Så då gissar jag att det går bra! Jag är sååå tacksam att hon får vara där. Jag o Tim har ätit mellis, jag byggde ett duplo hus till honom som han lekte med en stund medan jag låg i hans säng o höll han sällis o tittade på :)
Men nu ville han titta på film igen. Får lite dåligt samvete över hur mkt han får titta på tv idag :/ Men det är EXTREMT sällan det blir såhär, o jag gör mitt bästa! Är man sjuk så är man.... O det är SÄLLAN jag blir såhär dålig!!
Mkt gnäll om hur dåligt jag mår just nu. Men så bli det då detta är en slags dagbok o jag skriver om hur det är just nu. Men jag är trots allt LYCKLIG!!! Har ju de bästa man kan ha! Mina barn <3 O min man <3

Nu är det "bara" 2 timmar o 5 min kvar tills mannen i mitt liv kommer hem <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar