onsdag 11 juni 2014

Ber om ursäkt i förväg!

Det kommer nog bli lite bloggtorka framöver, framför allt när det gäller bilder!! Jag lämnade in mobilen efter jobbet. O döm om min förvåning *not* så försökte de lura på mig nåt. Att ta en ny mobil me ett abonnemang som jag kan ha MEDAN jag väntar på min mob. Så jag har nån mob under tiden, SJÄLVKLART hade de inga låne mobiler, som aldrig. Men jag sa ifrån, om max två veckor ska den va klar. Det sjuka är att man får ju alltid en ny. De lagar inte en Iphone, men ändå måste man vänta... Den jag har nu är ap gammal, en KNAPP telefon, alltså jag kan inte hantera en sån längre!!! Blir gaaaalen!!! Haha!! Folk måste ju tro att jag är knäpp som har en sån :P Men men, nu kan jag iaf nås!! ;)
De går ju liksom inte o ha appar på den, o jag bloggar alltid från mobilen, smidigast me bilderna o så. Så det blir nog nåt inlägg från datorn när tid finns ;)
Dagen idag har iaf gått bra. Jag hann hem o pussa barnen god natt. Har ätit middag o ska strax duscha innan det är dags o lägga sig o läsa :)

I morrn är det jobb 8.45-15.30. Sen hämta barnen o hem o laga middag. Har dock ingen aning om va vi ska äta....
Aja, nog babblat ;) Vi hörs kanske i morrn kväll ;)

2 kommentarer:

  1. En trogen läsare som jag kommer alltid läsa din blogg oavsett bildkvalité, felstavningar, dåligt med inlägg eller om du börjar blogga baklänges :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack!! ;) Vilken tur! Jag hoppas det inte tar två veckor för mobilen, jag är redan less. Är ju så smidigt o blogga o slänga in bilder med mob, saknar det, redan! Haha!!

      Radera