torsdag 19 juni 2014

Jobb o slit!!

Tröck i mig mer värktabletter o målade igen. Patrik målade taket. Nu är det lite målning kvar, tapetsering o på med lister o dörrfoder. SEN är det klart! Målet är att i helgen kunna flytta in nåt i sovrummet, garderoberna iaf!
I morrn, om vi hinner, ska vi måla det sista. Sen är det packning som gäller. Mycket ska packas! Vi ska nämligen ut till Kilen vid lunch o dansa (inte jag dårå ;) ) runt midsommarstången o ha mysigt me lite picknick :) Efter det åker vi hem till bror m fam där vi ska grilla en massa gott o sen äta den godaste efterrätten som jag gjort ;) Mums! Kommer va så mätt såååå :S Haha!! Det blir väl lek o skoj hela kvällen lång! Inge festande o drickande här inte!! Nåt  glas vin el cider till maten. Men sen finito, barnen är ju faktiskt me! När de har lagt sig för kvällen (ja, vi tänkte faktiskt sova där :D Ska bli mysigt o skojsigt!!) så blir det nog till o spela sällskapsspel för oss andra. Det brukar va sjukt kul när vi gör det! Kl brukar dock springa iväg så man lär va lagom trött på lör ;) Men det är det värt!!
På lör, om vädret tillåter (alltså inte regn) så tänkte vi åka till Wattholma o kolla på dragkampen. Får se om några av oss är me o spelar ;) Jag vart tillfrågad o va me o dra. Jisses va lockande det va. Har alltid velat det. Men så vart jag dålig me huvudet o sen vart ja osäker på om min kropp skulle palla (pga axlar, skuldror) så det vart inget av det. O nu med foten hade det ju ändå inte gått... :(

Så ser då våran midsommar ut nu. Få umgås me nära o kära, en lagom skara, blir mysigt!!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar