onsdag 30 april 2014

Hemma!!

El ja, det har vi varit sen kl halv sex ;) Flygresan gick bra o allt gick snabbt o smidigt! Älskar förresten att de hade wi-fi på planet. Va lite roligare o kunna fiffla me mob o kunna lyssna på musik :)
Pappa hämtade oss på Arlanda. O så köpte vi med oss pizza från gamlis på vägen hem ;) Gott!! 
När vi kom hem möttes vi av trötta, men super glada barn!! De kom i full fart o vi fick så mkt kramar o pussar sååå!! De hade haft det så bra sååå!! Längtat efter oss men inte så att de hade gråtit o så. Ida sa att hon hade längtat jätte mycket <3 De va så ivriga o se vad vi hade handlat o vart himla glada för allt!! :D 
När vi hade ätit kollade vi igenom korten vi hade tagit, o sedan gick mamma o pappa hem. Ida kramade dom nog fyra gånger i var innan de fick gå. O Anna me såklart ;)
Sen vart det mys för hela slanten!! Vi bestämde oss för o hoppa kasen. Det blåste o regnade o barnen va så trötta! Tim sa det tom sj, att han va trött <3
De kom ändå inte i säng förren runt kl åtta. Men inte vågar man hoppas på en sovmorgon för det :P
Vi har packat upp lite, o tvättat en maskin tvätt. I morrn ska allt tvättas upp o så får vi se mer va som görs. Känns som en bara vara o mysa dag :)
Jag ska borsta tänderna o hoppa i säng!

Köpte förresten denna klocka o armband på planet hem...

Det som sitter till vänster, längst upp på armen, är armband. Så de behöver man inte ha om man inte vill. Då blir det bara själva klockan o ett smalt armband :)


Älskar själva uret!! Älskar klockan i sig ;)

Nu går ögonen i kors :S Dax o lägga sig o sova i sin egna SKÖNA säng!!!

Godnatt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar