fredag 25 april 2014

En bättre eftermiddag!

Medan Tim sov blandade jag o Ida våffelsmet o vispade grädde. Så när han vaknade vart det en sen middag ute :)



Gott med jordgubbar :)

Jag lovade dom att om dom åt en varsin hel våffla skulle vi ta fram vattenbanan ;) Många mutor vart det idag :/ Hehe! 
Så fram me vattenbanan o lite annat (o på me locket till sandlådan :P ) så fick de plaska ett tag. Just då va det väldigt varmt oxå. O på våran uteplats där solen ligger på o det är vindstilla blir det ju riktigt varmt! 

Älskar att ha vattenbanan!!


Jag tog mig en kopp kaffe o försökte sola de bleka benen :P Men sola är inte min grej alltså! Jag kan inte sitta stilla!! Haha!

När Patrik kom från jobbet (idag va hans sista dag på jobbet!! Den 5 maj börjar nya äventyr!!) så började jag med middagen. Ida hade beställt tacos så det fick det bli!! När Patrik o Tim röjde undan efter middagen tog jag o Ida oss en dusch. O Patrik o Tim hann tom dammsuga. Skönt!! När jag o Ida duschat klart drog jag till Gränby IGEN! Gjorde det jag inte hann på fm. Kom hem när kl va nästan halv nio. O sen har jag ju fixat me kort. Packat för morgondagen. Jag ska ju ta halv nio bussen till jobbet i morrn bitti. O så hämtar Patrik o barnen mig kvart i ett. Så jag måste ha me mig kläder så jag kan byta om ;)

O sen börjar jag bli såååå nervös inför London. Att vara ifrån barnen... Tim verkar va på väg o bli förkyld igen... Jag har massor att göra innan vi ska åka. O jag kommer inte kunna sova i natt. Då kommer jag definitivt inte kunna sova i morrn :/ Aja. Ge Tim host medicin o så fixa lite mer! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar