fredag 11 april 2014

Även detta va en lång dag!

Känns som om det va igår jag o Tim va till tandläkaren. Har hunnit med så mkt o dagen känns evighets lång! haha!
Det gick jätte bra o lämna barnen hos deras farmor. Som de hade längtat så! :) De är så söta. Sa hej då o vi kramades o pussades o jag sa att jag älskade dom o de sa att de älskade mig. O så sa Patrik ha det så bra nu, o Ida svar ha det så bra! Gullungar <3


När vi kom hem började jag leta runt lite på nätet o fundera o planera våran semester. Har lite planer, vilket jag tror kommer bli toppen!! :D Är ju dock lite sent ute, men det ska nog ordna sig ;)


Vi åt en god middag o nu sitter vi framför en varsin dator. Haha! Funderar på om jag ska ta tag i o göra nåt vettigt, el bara inte göra nåt ;)


I morrn blir det sovmorgon o sen hämtar jag barnen efter lunch, när Tim sovit :)


Jag längtar som sjutton efter dom!!! Är så van me stoj o bus runt mig att jag nästan tycker att det är jobbigt när det inte är det. Det jag försöker att njuta mest av när de sover borta är att få sova en natt ostört o kunna gå upp när jag vill på morgonen o äta en lugn lång frukost ;) Annars vill jag ju ha dom hemma, hos mig, mina älsklingar!!! Om 2 veckor åker vi ju till London i fyra dagar, så bäst att vänja sig vid att få ifrån dom... Hua!! Det kommer bli jobbigast!! Men ska bli mysigt o spendera lite tid me mannen också :)


Ha en trevlig fre kväll!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar