torsdag 3 april 2014

Ligger däckad!

Strax innan kl två slog en hemsk huvudvärk till. Får såhär ibland. Tror dock att det beror på träningen igår. Tråkigt nog. Det går liksom som ett band i bakhuvudet o neråt till skuldrorna. Så det värker hela vägen liksom... Men ist för o pressa genom en promenad tänker ja vila. Tagit värktabletter o krupit upp i soffan. Så kanske ja kan träna i morrn ist. Lyckades iaf o klara av em på jobbet. När ja åkte hem ringde Patrik för o kolla om han fick dra me några kompisar på after work. O då ja ändå bara skulle va hemma o han nästan aldrig gör nåt tyckte jag bara att det va kul för hans skull. Så när ja kom hem så drog han ner på stan. Vilket innebar 1.5 timme sj me barnen o alla kvällsrutiner. O tro mig, det är nemas problemas, men me denna huvudvärk hade jag lite smått ångest. Tog hand om middagen, startade en maskin me tvätt o vek tvätt. Borstade sedan barnens tänder o bytte om till pyjamas. O det gick bra. Barnen va snälla o sååå trötta! Så medan jag fixade lite här hemma satt de o kollade på Pippi. Men sen ville de läsa saga, vilket de äääälskar!! Så vi plockade några böcker o kröp upp i soffan. Mys!! <3 De la sig för 10 min sen o det har varit knäpp tyst! Tror de slocknat redan. 

Ida sov dåligt i natt, vaknade flera ggr = lika dålig sömn för mig. O så vaknade de vid sex tiden. Vid halv sju gick de upp o kollade lite på tvn. Jag halv slumra lite väl länge. Men vi hann i lugn o ro utan stress. Skönt!!
Men Ida va så ledsen när jag lämnade henne. Sa att är hon ledsen mkt så skulle de ringa mig så skulle ja komma. Då är hon för trött. Pratade me Patrik o sa att jag skulle kolla me mamma om hon ville hämta de tidigare, annars skulle han göra det kanske, om det behövdes. 
Mamma ville hämta dom o vid två dök hon upp. Möttes av två glada sötisar! O så hade de gått hem hit. Tack mamma!!

I morrn är vi ju lediga :D Hoppas ja slipper huvudvärken då!! Har planer på en tripp till Thuns på em. Så får vi se om det blir lite städ el gå ut på fm. El både och! Vi får helt enkelt se i morrn!! :)

Nu ska jag lägga mig ner o titta på Greys Anatomy. Är rätt skönt att vara "själv" när man mår såhär....

Har tänt lite ljus....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar