söndag 20 april 2014

Här kommer resten av dagen!

Tim somnade i bilen hem. Så jag bar in honom så han fick sova vidare i sin säng! Vi gick ut på uteplatsen på engång! Hann vara hemma kanske 30 min så kom barnens farfar o Pia förbi. De hade med sig varsitt påskägg till barnen o en stooor påse lösgodis! Vi va ute hela tiden. Jag cyklade till affären o handlade lite till middagen. Som idag såklart bestod av grillat!! ;) Farfarn o Pia drog strax efter fyra. Jag hade då fixat en mumsig sallad o hemmagjord tzatziki! O förberett potatisslantarna! Så det va bara o sätta igång me maten! Patrik skötte grillandet o jag resten ;) Barnen lekte på för fullt ute :) Jag fick hjälp av dom att duka fram ute. Det va så himla mysigt att kunna sitta ute o äta middag. Kändes som sommar!!!

Tacksam för våran sandlåda!!


Grill mästarn ;)


Ida hjälper lillebror o lägga upp sås :)


:)


Så himla gott!! Potatisslantar, fläskfilé, grillad paprika o lök, tzatziki o en härlig sallad!!! O så cola zero såklart ;)

Efter middagen va det bara raka vägen när i plurret för de skitiga små kidsen ;) Så blir det när man är ute o leker barbent o barfota :P Precis som det ska vara!! :) Medan Patrik badade dom röjde jag undan disken o plockade fint på uteplatsen. Färdig lekt för dagen! O då ska det plockas undan leksaker o cyklar mm ska ställas i ordning! Tycker det är finast så :)
Sen tittade barnen på Barnkanalen o drack lite välling innan det va läggdags! De somnade rätt snabbt idag ;) Jag hade tänkt ta mig en promenad men slog i stortån i tröskeln ut på altan så nageln sprack låååångt ner (gissa om jag ville skrika!!! Gah!!!!) men knep igen munnen o nåt pip kom ut. Fick inte på promenad skorna o det ömmar än :( Men i morrn SKA jag ut i vilket fall. Så det så!!!!

Ist satte sig jag o mannen oss ner o boka ett nytt hotell (mer om det senare) nu känns det mkt bättre. Ska nog bli bra det här!
Har även planerat för våran o barnens semester. Så de får så mkt ledigt som möjligt. O det kommer nog bli bra! ;)

Nu ska jag fixa några saker, sen blir det sängen!
Hoppas du haft en bra dag o har kunnat vara ute o njutit i det fina vädret!!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar