måndag 7 april 2014

En trött o seg dag...

Skönt att det va en kort dag. Men idag kan ja ärligt säga att det inte va ett dugg skönt att va ute :( Regn så jag vart blöt o kall... Är dax nu o plocka fram det nya regnstället ;)
När jag kom hem lata jag nig i soffan me barnen. Tittade på en ny film. O sen har vi myst. Barnen bråkar dock väldigt mkt me varandra. Får liksom o tjuv nyper o knuffas. Märks att de varit mkt me varandra. I morrn får nog Tim gå på fsk några timmar. De behöver komma ifrån varandra, o han är ju pigg o frisk :) Idas koppor är inte så jätte många. Därimot stora o kliar mkt. Stundtals mycket mer, framför allt när hon blir trött (det är väl då hon tänker på det) några är skorpor o några är fortfarande blåsor. Förutom att det kliar o att hon är lite trött emellanåt är humöret på topp!! Skulle ändå gissa att hon blir hemma denna vecka. Patrik är hemma i morrn me. Sen är ja hemma ons o tors....
Idas fröken små skrattade när ja ringde i morse o talade om. Hon bad om ursäkt för det men sa att hon tyckte så synd om oss. Ja kan inte annat än o hålla me. Skrattretande är vad det är! Men vad ska man göra! Som min chef sa: -Det är en del av kontraket när man har barn ;) Han menar alltså att de blir sjuka o man måste va hemma. Så är det för alla, mer el mindre!
Jag är iaf skit trött idag, höll på o somna i soffan innan middagen...
Men men! Nya tag i morrn :)
Mannen är iväg o handlar lite... Ska bli gott!! ;)

Barnens rum ser hemskt ut!! ALLT är framme! Dax o göra ett ryck...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar