lördag 24 maj 2014

Veckorna går fort, helgerna ännu fortare!!

Trots att jag är ledig varje fredag känns det som att helgerna svischar förbi i rasande fart! Men det betyder oftast att man haft väldigt roligt o en hel del o göra! :) Vi spenderade fm ute. MASSA vatten hade barnen o leka med. Vilket de älskar!! Jag o Patrik satt/låg o solade, mest jag dårå ;) Skönt att färgen bättras på allt mer o mer! Äntligen känner man sig sommar fin i hyn, fått en fin sommarbränna! O det allra bästa, det går snabbt att göra sig i ordning då det bara behövs lite mascara ;)
Barnen åt en lättare lunch då vi skulle äta en tidig middag. Sen va det dax för Tim o sova. Jag, Ida o Patrik gick o la oss i soffan o titta på Alfons (iaf Ida, jag halvslumra) hade hoppats på att hon skulle somna en liten stund. Men icke! Jag kom på att jag skulle va sj i kväll onåd kunde de ju va kul o ha nåt hemma. Så jag o Ida åkte upp till Gränby. Jag köpte hem en sushi till mig (som jag strax ska äta då vi åt smörgåstårta vid tre, förstod att jag skulle bli hungrig igen, då jag bara åt liiite smörgåstårta, o då passar sushi perfa!!) Köpte oxå två askar jordgubbar!! Yammie!!!
När vi kom hem vart det fix i ordning o sen bar det av hem till min farmor o farfar. Normalt sett tar det det ca 2 min MAX o gå hem dit, idag tog det nästan 30 min :P haha! Barnen åkte sina sparkcyklar o det tar sin lilla tid, o så ska det lekas vid några lekplatser, o plockas blommor ;) Men vi hade räknat med det o anlände först av alla, fem min i tre ;) Det bjöds på smarrig smörgåstårta, hemmagjord potatismos o köttbullar till barnen. Sen till kaffet vart det två olika tårtor. En blåbärs prinsess, o en toblerone. Gött de!! Det va väldigt trevligt. Men vid tjugo i sex ledsna jag på o va den ENDA som såg efter ALLA barn o det vart bara tjat o tillrättanvisningar. Då är det bättre o gå hem. Men det är så det kan bli ibland. Barnen va ju sååå trötta, värmen gjorde det hela inte lättare för dom heller. Stackarna!! Patrik hade dragit en timme tidigare ut till en verkstad för o fixa med som bil (nå saker som inte gick igenom besiktningen, så det behövdes fixas!) Så jag skulle då få me mig två små tröttisar med sina sparkcyklar hem, plus att en av dom kör lite fortare. Men det gick bra. Fick med oss Isadora hem oxå. Men det va nog tur jag hade henne me. Hon är så snäll o hjälpsam me barnen <3 Så förutom att barnen drog i full fart ner i en ÄCKLIG STINKANDE vattenpöl gick det bra! Tog sin lilla tid dock. Men Ida va snäll o lyssnade när jag sa att hon skulle stanna :) När vi kom hem va det bara ner me barnen i badet för o spola av fötter o ben, o sandaler. Jag fick oxå vatten på mig så så fort barnen somnat (el ja, Tim. Ida somnade för en halvtimme sedan) ska jag ta mig en dusch. Isadora hjälpte mig även me o borsta barnens tänder, byta om till pyjamas o sen satt hon o Ida o mös i Idas säng o Isadora läste. Jag o Tim mös till Bilar :)
Kriss kom o hämtade Isadora vid halv sju o jag fixade välling o läste saga för mina små hjärtan <3

Nu väntar en kväll ensam i soffan. Men tycker faktiskt om dom stunderna oxå. Att bara få va, "själv" o titta på nån film Patrik inte alls är intresserad av ;) Ska kika om jag kan hitta nån jag vill se!

Här kommer lite bilder från dagen...

Här va det vatten i sandlådan som gällde. Jisses vilken geggamojja det vart :P


Sola sola!! O ja är inte så RÖD som det ser ut på bilden ;)


Tim hittade en skön ställning o svalka sig i ;) Haha!


Här bär det av hem till gammelfarmor o gammelfarfar...


De har ju en sån skön stil när de "sparkar" ;) <3

En dag som jag o barnen är nöjda över! Ida längtar till ons då hon ska få vara hemma hos Isadora heeela dagen! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar