lördag 31 maj 2014

Mysig o rolig em o kväll!

När vi hämtade barnen åkte vi till 4-h gården i Gränby. Vi kände att de behövde komma ut lite o vi ville hitta på nåt, så vi hamnade där :) 




Det kom en rejäl regnskur när vi va där, så vi sprang in till kaninerna, grisarna o korna. Så vi stannade där en stund o mös o klappade kaninerna :)
Det finns en lekstuga där som egentligen inte är spec rolig. Men barnen tycker det ;) Det slutade med att vi (jag o barnen :P ) sprang runt den o skrämde varandra så vi skrattade tills vi kiknade! Va riktigt kul! Sen hade vi tävling till bilen. Ida vann, Patrik kom tvåa, Tim trea o jag sist ;) Vi köpte även med oss jordgubbar från ett sånt där stånd där de står o säljer. O då tar ju de bara en o lägger ner i en påse. När vi kom hem va alla mögliga o jätte äckliga :(( Åkte direkt i soporna. Surt!!!! Tur jag bara betala 15kr, men ändå! Som tur va hade vi en halv ask i kylen som stått där säkert 4-5 dagar. O de va faktiskt fortfarande fina. Så de fick några iaf :) Vi fortsatte em me o rita o pyssla. Sen röjde vi järnet här hemma me en badboll. Jisses va kul vi hade! Haha! Som barnen skrattade o sprang!! Efter det vart vi alla helt slut o det blev Barnkanalen o lugn vila i soffan ;) Barnen åt mat tidigare för de hade inte ätit mellis (vi tänkte grilla tillsammans men det får jag o mannen göra själva nu ist...) de va hungriga o ville ha mat nuuuuu!!!! Så då fick de det ;)

Nu ligger de i sina sängar. Tim babblar på men snart somnar de, hoppas ja....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar